Glutamine Essentials Muscle Pharm
  • Glutamine Essentials Muscle Pharm

Glutamine Essentials - 300 gr

2.300 RSD
Sa PDV-om

muscle pharm logo

MusclePharm 100% Pure Glutamine prašak dopunjuje telo aminokiselinom glutaminom, koja pomaže u izgradnji, oporavku i zaštiti mišića od oštećenja.

Količina
Rasprodato

MusclePharm 100% Pure Glutamine prašak dopunjuje telo aminokiselinom glutaminom, koja pomaže u izgradnji, oporavku i zaštiti mišića od oštećenja.Dokazano je da glutamin poboljšava oporavak nakon intenzivnih vežbi i fizičkih vežbi. Sportisti i profesionalci koji se bave vežbanjem su godinama koristili L-glutamin u prahu kao bezbedan dodatak. Intenzivni treninzi i fizička aktivnost mogu iscrpiti glutamin, što je kritično za pravilno funkcionisanje creva i imunog sistema. Uvođenje 5 grama L-glutamina poboljšava funkciju creva i imunog sistema.

Posebne reference

glutamine essential sastav

Pomešati 1 mericu (5 g) praška sa 250 ml hladne vode ili svog omiljenog napitka i popiti.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.