Charge Pre - Workout Powder - Watermelon 300g

3.600 RSD
Sa PDV-om
  • 2000 mg beta alanina / 200 mg kofeina
  • Za intenzivne mentalne i fizičke performanse
  • Snažna i potpuno dozirana formula
Količina
Dostupno

PhD Charge je sredstvo za poboljšanje performansi pre treninga. PhD Charge isporučuje potpuno doziranu sinergističku formulu koja isporučuje eksplozivnu snagu, energiju bez premca, ludu mišićnu pumpu i puferovanje mlečne kiseline. Pored toga, to će vam dati mentalni fokus i pogon tokom vašeg treninga da garantuje intenzitet, iz dana u dan.

Kome je namenjen Charge Powder?

Sportisti, dizači tegova, bodibilderi, cross-fit sportisti, svi koji žele da maksimiziraju performanse i intenzitet treninga.

Prednosti 

Luda mišićna pumpa i performanse od arginina i citrulin malata. Mentalni fokus i pogon od L-teanina i 200mg porcije kofeina. Eksplozivna moć kreatina i BCAA. Pravljenje PhD Charge-a najozbiljnijeg, potpuno doziranog, odličnog ukusa pre treninga na tržištu.

Posebne reference

Koristite 1 mericu PhD Charge-a u 150 ml ledeno hladne vode pribl. 30 minuta pre treninga.

Zbog ultra koncentrovane formule u ovom proizvodu, koristite samo pre intenzivnog vežbanja i ne prelazite dnevnu dozu od 1 porcije

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.