Fitrade AMINO 7500

240 RSD
Sa PDV-om

Fitrade Amino 7500 je nova generacija fitness pića s BCAA i L-glutaminom za podršku treningu i održavanju mišićne mase. Sadrži 3750 mg BCAA i 3750 mg L-glutamina po boci. Bez aspartama i bez šećera.

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

Zašto je bitno uzimati piće s BCAA i L-glutaminom?

Poboljšajte izdržljivost i snagu kod intenzivnih treninga uz Fitrade Amino 7500 napitak, koji osigurava snadbevanje BCAA aminokiselina u meri 8:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin) zajedno s L-glutaminom. BCAA aminokiseline imaju jedinstven značaj bržeg apsorbiranja od drugih aminokiselina, budući da se apsorbiraju u mišićima, a ne u želudcu. Fitrade Amino 7500 napitak je idealna podrška za održavanje i rast mišićne mase zbog visokog uticaja BCAA u tekućem obliku. Takođe, L-glutamin skraćuje vreme oporavka i pomaže jačanju imunološkog i probavnog sistema.

Najviši standardi proizvodnje uz Fitrade Amino 7500

Ukoliko ste u fazi mršavljenja ili pazite na kalorije, sva Fitrade pića su bez šećera i bez aspartama. Takođe su idealna za profesionalne sportiste i atletičare, jer su DOPING FREE.

Za zaštitu i izgradnju mišića

Za poboljšanu regeneraciju

Slatki ukus trešnje ili bobice mix

3750 mg BCAA po boci

3750 mg L-glutamina po boci

31,5 kcal po boci

Bez aspartama

GMO FREE

DOPING FREE

Kapacitet: 1 L

Posebne reference

Popiti u bilo kojoj fazi treninga

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.