Collagen Hydrolysate

4.500 RSD
Sa PDV-om

Čist kolagen protein za zdrave zglobove i još mnogo toga

Obezbeđuje goveđi protein visokog kvaliteta i visoke bio-dostupnosti

Sadrži ključne amino kiseline kao što su glicin, prolin i lizin

Iz kolagena tipa I i II

Pakovanje: 454g

Količina

Hidrolizovani kolagen, ili kolagen hidrolizat, je izuzetan izvor proteina visokog kvaliteta i biodostupnosti sa specifičnim profilom amino kiselina koji bukvalno hrani meka tkiva kao što su hrskavica, kože i ostalo. Tačnije, do 30 procenata težine našeg tela je kolagen!

Novi High Plains Collagen Hydrolysate kompanije Swanson Premium proizvodi se ovde u Great Plains od strane kompanije Gelita, svetskog specijaliste za želatin, od materijala koji se pažljivo nabavljaju iz jednog od najboljih poljoprivrednih regiona u Evropi. Obezbeđuje značajne količine ključnih amino kiselina kao što su glinic, prolin i lizin, koje su osnova održavanja zdravlja veznog tkiva. Ultra-čisti prah ne sadrži nikakve filere, ukuse, boje ili aditive bilo koje vrste, nudi čisto rešenje za one koji zahtevaju najbolje u sistemskoj suplementaciji proteinima.

Čist kolagen protein za zdrave zglobove i još mnogo toga

Obezbeđuje goveđi protein visokog kvaliteta i visoke bio-dostupnosti

Preporučena upotreba: Kao dodatak ishrani, pomešajte jednu mericu (4,2g) u čašu vode ili soka od 8 unci dva puta dnevno. Merica se nalazi u pakovanju.

UPOZORENJE: Samo za odrasle osobe. Konsultujte lekara pre upotrebe ovog ili bilo kog drugog proizvoda ukoliko ste trudni ili dojite, uzimate lekove ili bolujete od neke bolesti. Držite dalje od domašaja dece.

NAPOMENA: Proizvod sadrži vrećicu desikanta (skupljač vlage) radi održavanje svežine. Nemojte konzumirati sadržaj vrećice desikanta.

*Dnevna vrednost nije uspostavljena

Specific References