• Novo

Vitamin D3+K2

2.000 RSD
Sa PDV-om

Vegan
Bez želatina
Bez beta alanina
Bez aspartama
Bez kreatina

Količina
Dostupno

ZAŠTO VITAMIN D?

Vitamin D (D3 – holekalciferol) igra važnu ulogu u brojnim procesima u telu, na primer u održavanju normalnog zdravlja kostiju i zuba, posebno u kombinaciji sa kalcijumom i vitaminom K2, i važan je za mišiće i snagu mišića, kao i netaknut imuni sistem , što vitamin čini posebno zanimljivim za sportiste.

ZAŠTO VITAMIN K2?

Posebno kada je u interakciji sa D3 i kalcijumom, vitamin K2 igra važnu ulogu u normalnoj funkciji kostiju i zuba i takođe je uključen u brojne druge metaboličke procese u telu. Prema tome, dodatak vitamina D3 uvek treba da sadrži vitamin K2.

ZAŠTO D3 + K2 OD SVIH ZVEZDA

Oba vitamina nude idealnu kombinaciju za svakodnevnu upotrebu. Kapsule bez želatina se lako progutaju, a tegla od 90 kapsula sadrži doze za 3 meseca. Nedostatak ovih vitamina se može lako i povoljno sprečiti, bilo u prilično mračnim jesensko-zimskim mesecima ili u posebno intenzivnim i napornim fazama treninga sa povećanom potrebom i kao dodatak normalnoj, zdravoj i raznovrsnoj ishrani.

Posebne reference

Jedna kapsula dnevno.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.