• Novo

Zink - Bisglycinat

2.130 RSD
Sa PDV-om

Veganske HPMC kapsule bez želatina
Pakovanje od 90 kapsula
Bez želatina
Bez beta alanina
Bez aspartama
Bez kreatina

Količina
Dostupno

ALL STARS PURE CINCK KAPSULE

20mg cinka u svakoj kapsuli, namenjenoj svakodnevnoj upotrebi i kao dopuna redovnoj ishrani.

ZAŠTO CINK?

Element u tragovima cink je jedan od esencijalnih mikronutrijenata za telo i igra važnu ulogu u mnogim metaboličkim procesima. Cink je potreban za izgradnju brojnih enzima i hormona, a imuni sistem je takođe podržan adekvatnim snabdevanjem. Pošto telo ne može sam da sintetiše cink, on se mora apsorbovati na druge načine.

ŠTA ČINI CINK NAROČITO ZANIMLJIVIM ZA SPORTISTE?

Cink je uključen u metabolizam šećera, masti i proteina i tako igra važnu ulogu u snabdevanju mišića energijom i izgradnji nove mišićne mase. U interakciji sa drugim supstancama, direktno je uključen u rast ćelija. Ovo i jačanje imunog sistema je posebno korisno za sportiste u fazama intenzivnog i napornog treninga koji rade na svojoj mišićnoj masi i žele da je povećaju što je više moguće Zašto Pure Zinc Capsules od ALL STARS

Kapsule su bez želatina, 100% veganske i lako se gutaju. Preporučujemo jednu kapsulu sa 20 mg cinka (kao posebno vrednog cink bisglicinata) po dnevnoj dozi. Sa svojih 90 kapsula, jedna može da sadrži doze za 3 meseca. Uzmite kapsule sa dovoljno tečnosti.

Posebne reference

Uzmite jednu kapsulu dnevno.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.