Orthomol Immun Junior C plus
  • Orthomol Immun Junior C plus

Orthomol Immun Junior C plus, 30 doza

5.000 RSD
Sa PDV-om

orthomol logo

Tretman učestalih infekcija kod dece

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

Orthomol® Immun Junior je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol® Immun junior je namenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade, upale krajnika) kod dece starije od četiri godine.

Nutritivna svojstva i karakteristike mikronutrijenata koji se nalaze u sastavu preparata

Vitamin C, vitamin E i mešani karotenoidi eliminišu i neutralizuju “slobodne radikale” i čine ih bezoposanim, a takođe pomažu zaštiti ćelija i jačaju imuni sistem.

Bioflavonoidi pojačavaju efekat vitamina C kao prirodni antioksidansi.

Vitamin A doprinosi zaštiti kože i sluznice.

Elementi u tragu cink, selen, jod, bakar i mangan su važne komponente enzima sa antioksidativnim delovanjem i povoljno utiču na imune ćelije.

Vitamini B promovišu energetski metabolizam. Kalcijum i magnezijum su važni za formiranje kostiju i funkciju mišića i živaca.

Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima, preporučujemo da se Orthomol® Immun junior uzima redovno i na dugoročnoj osnovi. Molimo vas da o dužini uzimanja preparata razgovarate sa svojim lekarom.

Posebne reference

Zaslađivači sorbitol i ksilitol, kalcijumove soli ortofosforne kiseline, magnezijum karbonat, L-askorbinska kiselina, maltodekstrin, pulpa crvene repe, limunska kiselina, sredstvo za oslobađanje silicijumovog dioksida, kalcijumove masne kiseline, aroma, D-alfa-tokofenil sukcinat, nikotinamid, gvožđa fumarat, mešani kalcijum D-pantofenat, kalcijum D-pantofenat , Cink citrat, ekstrakt citrusnog voća koji sadrži bioflavonoid (od Citrus sp.), Piridoksin hidrohlorid, mangan sulfat, riboflavin, zaslađivač sukraloza, tiamin hidrohlorid, zaslađivač acesulfam K, ekstrakt tageta erekta, luteina, beta-karotenin kiselina, karbonatin-kiselina, karbonetaneta, bakar-karotenin acetat, bakar-karotenin acetat, bakar-karotenin acetat, bakar-karotenin acetat Lecitin, likopen (iz Solanum licopersicum), D-biotin, kalijum jodid, filokinon, hrom (III) hlorid, natrijum molibdat, natrijum selenat, kolekalciferol, cijanokobalamin

Uzeti sadržaj jednog paketića (= dnevna doza) svaki dan, u toku ili posle jela. Dnevna doza se može rasporediti u toku dana ili, ako je potrebno, uzeti odjednom.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.