• Novo

Multivitamin za żene, 60kap

1.780 RSD
Sa PDV-om

Multivatimini za žene se sastoje od 12 vitamina i 7 minerala koji će vam omogućiti da budete vitalni, puni energije i u hormonskom balansu. 

Količina

Ženski multivitamini sadrže visoku koncentraciju ekstrakta biljke Divlji jam. Divlji Jam se koristi za ublažavanje menstrualnih bolova i grčeva, takođe utiče na ublažavanje simptoma menopauze. Pomaže kod ženskog steriliteta, stimuliše proizvodnju progestorerona koji ima i podmlađujući efekat. Divlji jam poboljšava varenje, nadutost, reumatske bolove. Ovaj dodatak će vam smanjiti oscilacije raspoloženja i doneće ravnotežu u svakodnevnom životu. 

Vitamini za zdrav i snažan organizam:

Multivitaminski kompleks sadrži folnu kiselinu koja utiče na sintezu DNK, kao i za funkcionisanje skoro svake ćelije u telu. Folna kiselina utiče na proizvodnju crvenih krvnih zrnaca i koristi se protiv anemije. 

Biotin je esencijalni koenzim koji ima odličan uticaj na zdravlje i lepotu kože, kose i noktiju.

Vitamin A antioksidans koji stimuliše imuni sistem, utiče na zdravlje očiju i dobar vid. 

Sunčev vitamin vitamin D3, stimulisaće proizvodnju antitela i time ojačati imunitet. Njegova visoka bioraspoloživost takođe pomaže u jačanju opšte strukture skeleta i pomaže u održavanju mišićne mase. Vitamin C ima antioksidativna svojstva, koja posebno podstiču proizvodnju belih krvnih zrnaca. Pomaže u smanjenju umora zahvaljujući podsticaju koji daje telu. Ovaj vitamin je savršen stimulans koji će doneti vitalnost tela i istovremeno je idealan saveznik za dobro zdravlje kože. 

Vitamin E takođe ima odlična antioksidativna svojstva koja će zaštititi telo od raznih loših spoljašnjih uticaja. 

Kompleks vitamina B koji će doprineti normalnom energetskom metabolizmu i pomoći u borbi protiv umora. Ovi vitamini takođe učestvuju u pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i imunog sistema.

Minerali za žene:

Pored vitamina sastav Ženskih multivitamina je bogat i mineralima koji su podjednako važni za pravilno funkcionisanje organizma. Cink, Gvožđe, Bakar, Mangan, Selen, Hrom i Jod kako bi se obezbedio idealan balans minerala koji će vam obnoviti energiju i osnažiti imunitet. Multivitamini za žene sadrže veću koncentraciju Gvožđa u odnosu na Multivitamine za muškarce. Žene imaju veću potrebu za crvenim krvnim zrncima, posebno tokom menstruacije. Gvožđe je esencijalni mineral za imuni sistem koji takođe na vitalnost, učestvuje u transportu kiseonika kroz telo i pomaže u formiranju crvenih krvnih zrnaca. 

Ženski multivitamini su idealan dodatak koji sadrži sve neopohodne sastojke za žene koje žele da se osećaju zdravije, vitalnije, kako bi mogle još lepše da zrače. 

Specific References

Jedna kapsula dnevno, najbolje uz ručak.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.