Gain Pak 3kg vanila

4.250 RSD
Sa PDV-om

6PAK Nutrition Gain Pak omogućava praćenje precizno isplanirane ishrane, čineći proces izgradnje mišića bržim i efektnijim.

6 pak logo

USKORO ISTIČE ROK

Količina
Rasprodato

6PAK Nutrition Gain Pak je visoko proteinski ugljeno-hidratni suplement koji nadomeštava nedostatak nutrijtijenata i vitamina B1, B2, B6, B12 i minerala kao što su kalijum, magnezijum i natrijum. Osnova ovog prizvoda (68%) su različiti izvori ugljenih hidrata, maltodektstrin i glukoza, koje karakteriše različito vreme otpuštanja, što obezbeđuje kontinuirani izvor energije u dužim vremenskim periodima. 6PAK Nutrition Gain Pak omogućava praćenje precizno isplanirane ishrane, čineći proces izgradnje mišića bržim i efektnijim. Uzimajući u obzir ovu vrstu suplementacije, ima visoku količinu proteina iz whey koncentrata (20%). Na kraju, ne sadrži aspartam, fruktozu i dekstrozu.

Prednosti:

  • podržava izgradnju čiste mišićne mase
  • visok sadržaj Whey protein koncentrata
  • sadržaj kompleksa B vitamina podržava imuni sistem i povećava apsorpciju proteina
  • kombinacija minerala ubrzava proces oporavka.

Posebne reference

sastav gain

*PDU – preporučeni dnevni unos, odnosi se na dnevni unos od 2000kcal.

Dve merice (100g) umutiti u 200-300ml vode ili mleka. Konzumirati posle treninga. Za maksimalne rezultate uzimati i jednu mericu u toku dana, između obroka.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.