Tribulus Terrestis

1.790 RSD
Sa PDV-om

Tribulus terrestris je jednogodišnja zeljasta biljka iz familije Zygophyllaceae. Rasprostranjena je u sušnim i suptropskim predelima južne Evrope (i na Balkanu), Azije i Severne Amerike. U kineskoj i indijskoj tradicionalnoj medicini Tribulus terrestris se smatra za stimulans kod muškaraca. 

Količina
Rasprodato

POVEĆAVA NIVO GLAVNOG MUŠKOG HORMONA - TESTOSTERONA

Tribulus terrestris stimuliše organizam da ga sam proizvodi na prirodan način, bez štetnih posledica i bez stvaranja navika. Njegova odlika da jača organizam i utiče na povećanje mišićne mase uz vežbanje čini da ga koriste sportisti a naročito bilderi kod kojih je uvećanje mišićne mase i do 6 puta brže kod osoba koje ga koriste u odnosu prema osobama koje ga ne uzimaju. Dakle to je bezopasna, prirodna, biljna alternative veštačkim medikamentima bez štetnih pojava i efekata i bez izazivanja zavisnosti.

POVEĆAVA SEKSUALNU ŻELJU

Ekstrakt ove biljke se tradicionalno kao lek od stare Grčke, preko indijske i kineske narodne medicine. Supstance koje se nalaze u biljci, stimulišu performanse i mogu se koristiti za niz poremećaja kod muškaraca. Pomažu popvećanju energije i snage. On nema brzo, trenutno delovanje. Potrebno ga je uzimati u dužem vremenskom periodu kada iz dana u dan podiže funkcije organizma. Već za nekoliko dana od početka uzimanja može da se očekuje poboljšanje. Dolazi do povećane produkcije semena i njihovu bolju pokretljivosti što se odražava na bolju oplodnju.

UPOTREBA

1 tableta dnevno na prazan stomak, najbolje ujutru. Za postizanje maksimalnih rezultata, na dan treninga uzeti još jednu tabletu 30 minuta pre početka fizičke aktivnosti.

UPOZORENJA

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Ne preporučuje se deci, osobama sa srčanim oboljenjima ili hipertenzijom, trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da uzimaju osobe koje koriste bilo kakve lekove. Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu.

SPECIFIKACIJE

Sastojci: Tribulus Terrestris ekstrakt (standardizovan na 40% Saponina) sredstva za povećanje zapremine: maltodekstrin, mikrokristalna celuloza, sredstva za oblaganje hidroksipropilmetilceluloza, talk, silicijum dioksid, sredstva protiv zgrudnjavanja magnezijum-stearat, talk.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se koriste mleko, soja, jaja i jezgrasto voće.

Posebne reference