• Novo

Lipodex

6.250 RSD
Sa PDV-om

LICAPS® punjen tečnim aktivnim sastojkom

Trimetilksantin/kofein + Citrus Aurantium

L-tirozin i L-triptofan

2 BESPLATNA vodiča za ishranu

120 LICAPS® za 30-dnevnu dijetu

Količina
Dostupno

LIPODEX Diet Booster kapsule sa multi-termogenom formulom sadrže brojne biljne ekstrakte. To uključuje kofein iz ekstrakta kafe ili zelenog čaja, ekstrakt kakaoa, koru gorke pomorandže i ekstrakt đumbira, kapsaicin i vitamin C, B6, B5, B3. Kao dodatni dodatak, dodate su aminokiseline L-triptofan i L-tirozin. Brojni klasični sastojci koji su poznati iz proizvoda za sagorevanje masti i koji se koriste posebno kao dodatak u fazi ishrane i definisanja.

MULTI-TERMOGENA FORMULA i STIMULANT PRE TRENINGA sa optimizovanim sastavom.

LIPODEX sadrži 8 naučno dokazanih supstanci za sagorevanje masti: kofein, ekstrakt gorke pomorandže, kapsaicin, ekstrakt zelenog čaja, đumbir, ekstrakt kakaoa, triptofan i tirozin kao i razne vitamine

LICAPS ispunjen tečnim aktivnim sastojcima za brz početak delovanja

LIPODEX kapsule se uglavnom uzimaju u dijetama od strane fitnes sportista, onih koji žele da smršaju ili bodibildera kako bi što više razbili tvrdokorne masne naslage

Ekstrakti biljaka iz zelenog čaja ili ekstrakta kafe u zrnu daju vam podsticaj za kofein i daju energiju i fokus za vaš intenzivan trening. Oba su klasični sastojci za pojačavanje i sagorevanje masti. Ekstrakt paprike, crni i kajenski biber podržavaju termogenezu.

Pored brojnih drugih metaboličkih procesa, vitamini B su posebno važni za sintezu proteina i pretvaranje masti i ugljenih hidrata u energiju. Vitamin C podržava normalnu funkciju imunog sistema, učestvuje u proizvodnji hormona, sintezi aminokiselina i brojnim drugim metaboličkim procesima u telu.

Posebna karakteristika LIPODEX-a su posebni LICAPS. Aktivni sastojci su u tečnom obliku. Čim se omotač LICAPS kapsule rastvori u stomaku, sastojci se mogu apsorbovati. Tablete ili kapsule (punjene prahom) prvo apsorbuju tečnost, raspadaju se i rastvaraju. OceanCaps koji se koriste za LIPODEX su napravljeni od ribljeg želatina i stoga su pogodni i za vegetarijance.

Zašto ALL STARS LIPODEX?

Bilo da je deo dijete za mršavljenje ili kao priprema za takmičenja u fitnesu i bodibildingu, LIPODEKS Diet Booster vas podržava u kombinaciji sa ishranom sa smanjenim unosom kalorija i odgovarajućim treningom u postizanju vaše željene figure.

Posebne reference

Dnevna doza od 4 kapsule se može uzeti na sledeći način: Uzmite 1-2 LIPODEX kapsule pre/uz doručak i 1-2 kapsule u podne, svaku sa dovoljno tečnosti. Nemojte uzimati kapsule duže od 8 nedelja za redom. Obavezno obratite pažnju na visok sadržaj kofeina!, Jedna kapsula je otprilike jednaka velikoj šoljici kafe. Ovo treba uzeti u obzir kada se kombinuje sa drugim dodacima ishrani koji sadrže kofein (pojačivači treninga, energetski injekciji) i pićima koja sadrže kofein. Ne preporučuje se uzimanje uveče, jer to može izazvati probleme sa zaspavanjem/ostankom spavanja. Proizvod nije pogodan za decu i adolescente mlađe od 18 godina.

Preporučene doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Nije namenjeno za upotrebu od strane osoba mladjih od 18 godina ili starijih od 50, kao i onih sa postojećim medicinskim problemima (uključujući, ali ne samo, visok krvni pritisak ili srčane probleme), od strane žena koje su trudne, doje ili planiraju da zatrudne, od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu prepisanu terapiju ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka.

Osobe koje pate od epilepsije gastroezofagealnog refluksa ili gorušice, peptičkog ulkusa, ozbiljne hipertenzije, interkranijalnog povišenog pritiska ne treba da uzimaju proizvod. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein (npr. kafa, energetska pića, kole...) ili sa bilo kojim proizvodom koji sadrži sastojke sa stimulativnim dejstvom.

Kako biste izbegli nesanicu, ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja. U retkim slučajevima uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje, koprivnjaču.