100% Whey Isolate, 908g

4.875 RSD
Sa PDV-om

100% izolat proteina surutke sadrži više od 95% čistog izolata proteina surutke.

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

Koncentrati proteina sadrže malo masti i ugljenih hidrata, pa se mogu koristiti u bilo kojoj dijeti. Proteini surutke su najpopularniji dodatak proteinima u sportu jer imaju najveću biološku vrednost (približno 104) i najbržu dostupnost. Visok udeo aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) može zaštititi mišiće i pospešiti regeneraciju. To čini protein surutke posebno pogodnim za vreme pre i posle treninga, kao i rano ujutru. ALL STARS nudi proteine sirutke kao koncentrat (100% VHEY) i izolat (ISOTECH / ISOVHEY).

• bez želatina • bez aspartama • bez masti • malo šećera • proizvedeno u Nemačkoj

ALL STARS 100% izolat proteina surutke

Nemasni proteinski šejk sa malo kalorija, malim procentom ugljenih hidrata i masti, manje od 1% laktoze i bez aspartama. Dostupno u tri ukusna ukusa i u dve veličine - 900 i 2200g.

Šta je izolat proteina surutke?

100% izolat proteina surutke sadrži više od 95% čistog izolata proteina surutke, najčistiji i najvredniji protein na tržištu. Zahvaljujući posebnom proizvodnom procesu, izolat proteina surutke ima posebno visok sadržaj proteina od 90-96% i sadrži samo male količine masti i ugljenih hidrata. Kompleksna proizvodnja čini proizvod skupljim od konvencionalne surutke u prahu, koja se uglavnom sastoji od koncentrata proteina surutke (sa sadržajem proteina od 70-80%), ali izolat gotovo ne sadrži laktozu (manje od 1%). Zbog toga je veoma svarljiv i takođe pogodan za sportiste sa intolerancijom na laktozu.

Zašto 100% izolat proteina surutke?

Telu su naročito potrebni proteini za izgradnju i održavanje mišića. Dovoljna količina proteina je presudna za sportski uspeh, a proteinski šejkovi nude vam jednostavan i brz način na koji možete obezbediti dovoljno proteina između treninga ili tokom njega. 100% izolat proteina surutke kompanije All Stars, sa visokim udelom visokokvalitetnog izolata proteina surutke, nudi vašem telu brzo dostupnu, visokokvalitetnu i gotovo bez laktoze zalihu proteina. Zbog malog sadržaja ugljenih hidrata i masti, idealan je za definitivnu fazu pre takmičenja ili u fazama za izgradnju čiste mišićne mase. 100% izolat proteina surutke daje dragocen i niskokaloričan doprinos održavanju postojećih mišića, podržava dalju izgradnju mišića i može se koristiti u svakoj fazi treninga. Po porciji (30 g praha pomešanog sa 250 ml vode) šejk sadrži samo oko 110 kcal, sa punih 26 g proteina, npr. aromom vanile.

Posebne reference

Pomešati 1 porciju (30 g ) sa 250 ml vode ili obranog mleka dnevno, najbolje posle treninga.

Pripremati neposredno pre konzumiranja!

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.