• Novo

SKYR Protein 400g

2.500 RSD
Sa PDV-om

Ukusni, kremasti proteinski šejk sa tradicionalnim islandskim SKYR proteinskim prahom

obogaćen visokokvalitetnim koncentratom proteina surutke

20 g proteina po šejku sa samo 3 g šećera i manje od 2 g masti

sa samo 109 kalorija po šejku idealnom za svaku dijetu

lako se meša: jednostavno pomešajte sa vodom, mlekom sa niskim sadržajem masti ili mlečnim alternativama (ovseno/bademovo mleko).

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

SKYR PROTEIN iz ALL STARS sadrži malo šećera i masti, ali mnogo proteina i može vam pomoći u svakodnevnom snabdevanju proteinima.

SKYR je tradicionalni islandski mlečni proizvod napravljen od kravljeg ili ovčijeg mleka. Danas se u industrijskoj proizvodnji koristi uglavnom obrano kravlje mleko.

Bilo da se radi o klasičnom šejku ujutru ili oko treninga, kao dodatak doručku ili desertu ili kao prah u nedeljnom kolaču kao snabdevač proteina - SKYR PROTEIN je svestran.

ŠTA SADRŽI ALL STARS SKIR PROTEIN?

Glavni izvor proteina je visokokvalitetni koncentrat proteina surutke koji je brzo dostupan telu i tradicionalni nordijski SKIR u obliku krem sira u prahu. Dobijeni SKYR-PROTEIN prah sadrži manje od 2 g masti kada se pomeša sa vodom, samo 3 g šećera i veoma je malo kalorija sa samo 110 kalorija. Osim što se priprema sa vodom, SKYR PROTEIN se takođe može mešati sa mlekom sa niskim sadržajem masti ili mlečnom alternativom (bademovo/ovseno/sojino mleko). U oba slučaja, rezultat je veoma kremast, ukusan šejk koji, pomešan sa mlekom, može da obezbedi više od 30 g vrednih proteina.

1 porcija se sastoji od 30g praha i 250ml vode, alternativa mleka ili 300ml mleka sa niskim sadržajem masti, pomešanih u šejkeru, SKYR PROTEIN prah je veoma rastvorljiv i divno kremast.

SKYR

  • tradicionalni islandski mlečni proizvod napravljen od kravljeg ili ovčijeg mleka.
  • danas se u industrijskoj proizvodnji koristi uglavnom obrano kravlje mleko.
  • sada veoma dobro poznat i cenjen kod nas, SKIR je mnogo čvršće konzistencije od klasičnog jogurta
  • njegov sadržaj masti je nizak (obično ispod 1 g na 100 g), dok je sadržaj proteina visok i iznosi više od 10 g
  • SKYR je savršen kao izvor proteina između redovnih obroka ili kao dodatak obrocima
  • Kao prah, SKYR, kao i protein surutke, takođe može obogatiti brojna jela visokokvalitetnim proteinima

ZAŠTO SKIR PROTEIN?

SKYR PROTEIN iz ALL STARS sadrži malo šećera i masti, ali mnogo proteina i može vam pomoći u svakodnevnom snabdevanju proteinima. Kao visokokvalitetan i zasitan proteinski šejk kada gubite težinu, SKYR PROTEIN prah pomešan sa vodom ili mlekom je savršen za vašu ishranu zahvaljujući malom broju kalorija

SKYR PROTEIN šejkovi su divno kremasti i super ukusni, tako da nude najbolje uslove za uživanje u proteinskim suplementima tokom celog dana. Bez obzira da li želite da ga koristite kao klasični šejk ujutru ili oko treninga, kao dodatak doručku ili desertu ili kao prah u nedeljnom kolaču kao snabdevač proteina.

Posebne reference

Pomešajte 30 g praha (1 merica) sa 300 ml nemasnog mleka ili 250 ml vode u šejkeru. Uživajte u šejku za doručak, kao užinu ili posle treninga.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.