• Akcija!
  • - 410 RSD
  • Protein Pankake + Protein Cream  all stars
  • Protein Pankake + Protein Cream  all stars

Miks za palačinke + Krem GRATIS

2.750 RSD
3.160 RSD
Sa PDV-om

Mešavina proteina za palačinke + proteinski krem GRATIS.

Odaberi ukus
Količina

Palačinka sa čokoladnim namazom, prelivom od orašastih plodova?

Tada ALL STARS sada ima VRHUNSKU alternativu brojnim varijantama sa puno šećera i loših masti - Proteinsku kremu. Dostupno u dva ukusa: čudesno orašasto - Nutti Nut Spread ukusna čokolada sa primesama orašastih plodova - Chocolate Nut Cream Bez palminog ulja - bez dodatka šećera - samo sa prirodnim sastojcima - 20% proteina surutke - pogodno za vegetarijance - i zaista ukusno!

Šta sadrži All Stars palačinka proteinski miks u prahu?

Palačinka u prahu zapravo sadrži sve ono što čini klasičnu palačinku - mleko, jaje i brašno. Međutim, fokus je mnogo više na dobroj količini proteina, malo šećera, masti i samim tim kalorija. Glavne komponente, a istovremeno i dobavljači proteina su koncentrat proteina surutke i mlečni proteini kao mleko i čisti proteini kokošjih jaja u obliku praha kao zamena za sveže jaje. Brašno od spelte od celog zrna dodato je kao varijanta brašna, koje je zaslađeno zaslađivačima (maltitol, ksilitol). Svaka porcija od 50g daje više od 25g proteina u posebno ukusnom obliku, ima znatno manje od 2g masti i šećera i sa nešto manje od 170 kalorija uklapa se u mnoge dijetetske prehrambene programe. U kombinaciji sa vodom (50-75ml), pomešanom u odgovarajućoj posudi  i uz pomoć mutilice ili ručnog miksera, dobija se glatko testo. Peći u premazanom tiganju sa malo ulja sa obe strane u zlatno smeđu, divno ukusnu palačinku. Preliv se može sastojati od voća, kikiriki putera, voća, čokolade ili javorovog sirupa ili možete uživati u palačinkama ravno.

Šta sadrži proteinska krema?

Masti koje sadrže naši proizvodi su isključivo biljne i sastoje se od mešavine uljane repice, shea maslaca i kokosovog ulja. Ne sadrži palmino ulje. Sadržaj proteina obezbeđuje koncentrat proteina surutke sa udelom od oko 20%, koji je zaslađen zaslađivačem maltitol. Pravi orašasti plodovi pružaju čudesan orašast ukus Nutti Nut kreme, a kakao u prahu Chocolate Nut Cream kombinira se sa lešnicima - zbog ukusne čokoladne arome.

Obe verzije proteinske kreme ALL STARS su zaista ukusne, lako se mažu i savršeno se slažu sa hlebom, palačinkama, mogu se koristiti kao dodatak šejkovima, smoothiejima ili jesti direktno sa kašike. Prema vašim ličnim preferencijama. Proteinska krema se takođe može koristiti kao dodatak testu za dodatni ukus prilikom pečenja. Samo probajte.

pancakeprotein krem

9 Stavke

Specific References

Protein Pancakes

Protein Cream