Protein Cream, 330g

1.440 RSD
Sa PDV-om

Ukusni proteinski namaz sa dodatnom porcijom proteina, bez palminog ulja i bez dodatka šećera! 65% više krema.

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

Da li volite nedeljni doručak sa slatkim namazom na hlebu?

Palačinka sa čokoladnim namazom, prelivom od orašastih plodova ili volite da se počastite kašikom kreme od lešnika direktno iz čaše? Tada ALL STARS sada ima VRHUNSKU alternativu brojnim varijantama sa puno šećera i loših masti - Proteinsku kremu. Dostupno u dva ukusa: čudesno orašasto - Nutti Nut Spread ukusna čokolada sa primesama orašastih plodova - Chocolate Nut Cream Bez palminog ulja - bez dodatka šećera - samo sa prirodnim sastojcima - 20% proteina surutke - pogodno za vegetarijance - i zaista ukusno!

Šta sadrži proteinska krema?

Masti koje sadrže i naši proizvodi su isključivo biljne i sastoje se od mešavine uljane repice, shea maslaca i kokosovog ulja. Ne sadrži palmino ulje. Sadržaj proteina obezbeđuje koncentrat proteina surutke sa udelom od oko 20%, koji je zaslađen zaslađivačem maltitol. Pravi orašasti plodovi pružaju čudesan orašast ukus Nutti Nut kreme, a kakao u prahu Chocolate Nut Cream kombinira se sa lešnicima - zbog ukusne čokoladne arome.

Obe verzije proteinske kreme ALL STARS su zaista ukusne, lako se mažu i savršeno se slažu sa hlebom, palačinkama, mogu se koristiti kao dodatak šejkovima, smoothiejima ili jesti direktno sa kašike. Prema vašim ličnim preferencijama. Proteinska krema se takođe može koristiti kao dodatak testu za dodatni ukus prilikom pečenja. Samo probajte.

Zašto proteinska krema ALL STARS?

Ko to ne voli ili bar čezne za slasnim hlebom s namazom od čokolade s vremena na vreme? Na nesreću, bezbrojne sorte iz supermarketa su obično veoma bogate šećerom i masnoćama, a ne uklapaju se ni u sofisticirani, ni proteinima bogat prehrambeni koncept sportista, ni u dijetu. Ako sportisti obraćaju posebnu pažnju na svoju ishranu i suzdržavaju se od malih grehova, takve delikatese su obično tabu.

Sa novom proteinskom kremom, ALL STARS nudi dragocenu alternativu koja nije bez kalorija, ali sadrži znatno kvalitetnije masti, dodatni protein i znatno niži udeo šećera. Krema se sigurno ne uklapa u ambiciozni program mršavljenja svaki dan, ali s vremena na vreme može zadovoljiti želju za slatkim ili stvoriti mali vrhunac na palačinki ujutro - bilo u varijanti sa čistim orasima, čokoladno-orašasta varijanta Chocolate Nut Cream. Sa 20% sadržaja proteina u koncentratu proteina surutke, on takođe pruža dodatni deo proteina za dnevnu zalihu proteina.

• bez palminog ulja

• bez dodatka šećera

• samo sa prirodnim sastojcima

• 20% proteina surutke

• pogodno za vegetarijance

• bez želatina

• bez aspartama

• malo šećera

Posebne reference

Odličan proteinski namaz. Możete ga kombinovati kako Vama odgovara, da li kao namaz za doručak, użinu ili zdravi dezert u toku dana. Mi Vam garantujemo izvanredan ukus. 

Priuštite sebi nešto slatko a zdravo!

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.