• Akcija!
  • - 1.800 RSD
CLEAN MEAL ALL STARS
  • CLEAN MEAL ALL STARS

Clean Meal, 840 g

2.950 RSD
4.750 RSD
Sa PDV-om

CLEAN MEAL - novi ALL STARS dijetalni proteinski šejk koji zamenjuje obrok.

Odaberi ukus
Količina

ČEMU JE NAMENJEN OVAJ PROIZVOD?

Koncentrati proteina sadrže malo masti i ugljenih hidrata, pa se mogu koristiti u bilo kojoj dijeti. Višekomponentni proteini su kombinacija brzo dostupnih proteina (koncentrat / izolat proteina surutke) i proteini koji se polako koriste (proteini kazein / mleko). Visok udeo aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) može zaštititi mišiće i pospešiti regeneraciju. Višekomponentni proteini su posebno pogodni kao zamena za obrok ili kao zaliha proteina pre spavanja. Pored toga, to je vrlo zasitno u kontekstu dijete.

CLEAN MEAL - novi dijetalni proteinski šejk koji zamenjuje obrok, kompanije ALL STARS. Proteini i ugljeni hidrati za trening, uz ukusni dijetalni šejk koji zamenjuje obrok , sa ukusom vanile i čokolade.

• idealna kombinacija visokokvalitetnih proteina, vlakana i zdravih ugljenih hidrata

• bez dodatka jednostavnog šećera

• obogaćen omega-3, MCT i vitaminima B, C i E.

• idealno kao zamena za obrok ili međuobrok bogat hranjivim sastojcima

• bez želatina • bez kofeina • bez kreatina • bez beta alanina

• malo šećera

• Made in Germany

Šta sadrži ALL STARS Clean Meal dijetalni šejk?

Pored proteina surutke + kazein, kao glavni izvor proteina, sadrži različite komponente zrna od ovsa, ječma i pirine, kao i vitamine, omega-3 i MCT masti i vlakna inulin.

Glavna komponenta ugljenih hidrata u prahu je ovsena kaša. Protein surutke sastoji se od koncentrata i izolata, sporo svarljivi kalcijum kazeinat zaokružuje profil proteina. Sve u svemu, ugljeni hidrati i proteini su podjednako zastupljeni u prahu sa po oko 34%. Šećer je sadržan u malim količinama; 100g praha sadrži samo nešto manje od 2g. Zaslađeno je veštačkim zaslađivačem. Dijetalni šejk CLEAN MEAL takođe sadrži važna omega-3 i MCT ulja, pruža dragocena vlakna sa inulinom i važnim vitaminima B, vitaminima C i E.

Zašto su ugljeni hidrati i proteini toliko važni za efikasan trening?

Ugljeni hidrati su jedan od najvažnijih izvora energije za telo, a adekvatno snabdevanje je posebno važno za trening efikasne jedinice i naknadnu regeneraciju. Trening može dugoročno dovesti do izgradnje mišića i veće snage samo ako telo ima na raspolaganju dovoljno energije. Proteini, kao najvažnija komponenta mišića, direktno su uključeni u izgradnju i održavanje mišićne mase. Dovoljna i brzo dostupna zaliha proteina posebno je važna za regeneraciju nakon treninga. Iskorišćenu memoriju treba nadoknaditi kako bi upotreba sopstvenih proteina u telu bila što manja. Dugotrajni nedostatak proteina može čak dovesti do sloma postojećih mišića tokom intenzivnih trening jedinica.

Vitamini i zdrave masti

Telu su potrebni i vitamini i zdrave masti za brojne telesne funkcije (metabolički procesi, stvaranje enzima itd.). Naročito u intenzivnom treningu i u fizički intenzivnim fazama, važno je osigurati dovoljno snabdevanja tako da telo ima pristup osnovnim komponentama koje treba da unese iz hrane. Uz zdravu i uravnoteženu ishranu, tome može doprineti i CLEAN MEAL.

Kako se koristi dijetetski šejk CLEAN MEAL?

Prašak se može mešati sa šejkom sa vodom, mlekom ili mlekom na biljnoj osnovi (bademovo mleko, ovseno mleko itd.) I rezultira ukusnim, zasitnim i kremastim šejkom. Ima oko 215 kcal po porciji pomešano sa vodom, oko 400 kcal pomešano sa mlekom. Šejk se može koristiti kao zamena za obrok, npr. ako žurite na trening, a nemate vremena za pravi obrok. Takođe se može koristiti kao međuobrok za obogaćivanje normalne ishrane ako se za izgradnju mišića želi iskoristiti višak kalorija.

SASTAVCLEAN MEAL

6 Stavke

Specific References

Pomešajte 60g praha (2 kašike = 1 porcija) sa 300ml vode ili 400ml mleka u mućkalici. 1 šejk dnevno (više ako je potrebno), po mogućnosti sa doručkom, kao međuobrok ili kao obrok.

Držite van dohvata male dece. Nema zamene za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu i zdrav način života.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.