Prostar Whey 100%, 454gr

1.700 RSD
Sa PDV-om

Ultimate Nutrition

Od sada Prostar Whey i u pakovanju od 454gr..

Odaberi ukus
Količina

Od sada Prostar Whey i u pakovanju od 454gr.

Novi Prostar je prvi u svojoj klasi koji se sastoji najvećim delom od izolata, dok je koncentrat prisutan tek toliko da se ovaj izuzetni proizvod učini dostupnijim što širem krugu korisnika. Njegovih 83,6% proteina ne samo da je rekord u klasi, već zalazi i u čiste izolate! Osim toga, novi Prostar je prvi whey proizvod koji sadrži hidrolizovane peptide u zaista osetnoj, a ne samo u simboličnoj količini! Vaši mišići i vaše telo će vam biti zahvalni kad im ova ultra-brza infuzija aminokiselina bude isporučena u rekordno kratkom roku, čime će se oporavak i superkompenzacija nakon vaših napornih treninga podići na potpuno novi nivo! Vaši intenzivni treninzi i vaš napredak zaslužuju da budu podržani samo najboljim blendom whey komponenata, i zato je novi Prostar iz Ultimate Platinum serije vaš pravi izbor!

Specific References

prostar whey sastav

Preporučena upotreba: 2-4 merice, zavisno od vrste i intenziteta aktivnosti, ukupne ishrane, telesne težine i fizičke forme. Uzimati između obroka i posle treninga.

  • Preporučene doze se ne smeju prekoračiti
  • Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani
  • Nije namenjeno za upotrebo osobama mlađim od 18 godina i starijim od 50 god., kao i onim sa postojećim medicinskim problemima (uključujući, ali ne samo, srčane probleme, astmu, hipotiroidizam, abnoramalane funkcije jetre, epilepsiju, ako imate iznenadne napade nemira), od strane žena, koje su trudne, doje ili planiraju da zatrudne, od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu terapiju, obolelih od dijabetesa ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka
  • Osobe koje pate od epilepsije, gastroezofagealnog refluksa ili gorušice, peptičkog ulkusa imaju problem sa bubrezima ne trebaju da uzimaju proizvod.
  • Ukoliko dođe do neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom i potražiti savet lekara.
  • Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti
  • Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein ( npr. Kafa, enegteska pića itd.) ili bilo kojim proizvodom koji sadrži bilo koje sastojke sa stimulativnim dejstvom.
  • Kako bi ste izbegli nesanicu, ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja.
  • Ne uzimati duže od 4 nedelje za redom.
  • U retkim slučajevima proizvod može izazvati blage intestinalne smetnje ili koprivnjaču.

Slični proizvodi