Isowhey, 500ml

550 RSD
Sa PDV-om

ISOWHEY PURE sadrži čak 30 gr proteina visoke biološke vrednosti (izolat proteina surutke).

Odaberi ukus
Izaberi pakovanje
Količina
Dostupno

Zašto Isowhey?

Osvežavajući napitak sadrži 30 g visokokvalitetnog i lako dostupnog izolata proteina surutke po boci. Kada se promeša, samo se kratko protrese i piće je spremno za konzumiranje. Sadrži manje od 0,1 g masti i ugljenih hidrata, tako da svaka boca ima nešto manje od 125 kcal i takođe je izvor proteina za svaku fazu ishrane ili definicije. Pored vrednih BCAA (ukupno 7470 mg na 500 ml tečnosti), izolat koji sadrži takođe obezbeđuje L-lizin i arginin.

Na raspolaganju je 5 različitih ukusa - šumske bobice / crvena narandža / lubenica / trešnja i sada nova Pina Colada.

Prednosti gotovog ALL STARS Isowhey-a

Isowhey flaša je laka za transport, nije potrebno merenje praha ili dodavanje vode. Nakon brzog šejka, vaš proteinski šejk nakon treninga ili između treninga je spreman i možete odmah uživati u njemu. Bočica je idealna za poneti sa sobom u pokretu i pruža brz i lak način da obezbedite snabdevanje proteinima tokom dana, čak i u stresnim vremenima.

Posebne reference

1 boca (500 ml) dnevno. Promućkajte pre upotrebe. Otvorenu bocu čuvajte u frižideru. Preostali sadržaj potrošite u roku od 2 dana. Vodite računa o uravnoteženoj, raznovrsnoj ishrani i zdravom načinu života.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.