Hy - Pro 85, 2kg

14.000 RSD
Sa PDV-om

HY-PRO 85 sastoji se iz četiri vrste visoko vrednih proteina.

• 4 visokokvalitetne proteinske komponente

• do 85% sadržaja proteina

• Niskokalorično • bez želatina

• bez aspartama • bez masti • malo šećera

• Proizvedeno u Nemačkoj

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

ČEMU JE NAMENJEN OVAJ PROIZVOD?

Koncentrati proteina sadrže malo masti i ugljenih hidrata, pa se mogu koristiti u bilo kojoj dijeti. Višekomponentni proteini su kombinacija brzo dostupnih proteina (koncentrat / izolat proteina surutke) i proteini koji se polako koriste (proteini kazein / mleko). Visok udeo aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) može zaštititi mišiće i pospešiti regeneraciju. Višekomponentni proteini su posebno pogodni kao zamena za obrok ili kao zaliha proteina pre spavanja. Pored toga, to je vrlo zasitno u kontekstu dijete.

Jedna od glavnih karakteristika ovog proteinskog dodatka upravo leži u njegovom sastavu. Kombinacijom sporo razlažućih proteina (mlečni protein, kazein i albumini belanceta) i brzo razlažućih proteina (whey concentrate, tj. koncentrat surutke) dobija se preparat sa produženim delovanjem (mišići se u dužem vremenskom periodu snabdevaju amino kiselinama ) što vodi ka povećanju mišićne mase.

Posebne reference

Stavite 25g (2 merne kašike ALL STARS ili 3 kašike) HY-PRO® u ručni mikser (čašu za mućkanje) napunjenu sa 400 ml obranog mleka (alternativno sa 300 ml vode). Zatvorite šejker i snažno mućkajte 10-15 sekundi. Gotov. Do 3 porcije HY-PRO® dnevno, idealno uz doručak, kao međuobrok, neposredno nakon treninga i / ili pre spavanja.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.