Hy-Pro 85, 500g

3.900 RSD
Sa PDV-om

HY-PRO 85 sastoji se iz četiri vrste visoko vrednih proteina.

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

ČEMU JE NAMENJEN OVAJ PROIZVOD?

Koncentrati proteina sadrže malo masti i ugljenih hidrata, pa se mogu koristiti u bilo kojoj dijeti. Višekomponentni proteini su kombinacija brzo dostupnih proteina (koncentrat / izolat proteina surutke) i proteini koji se polako koriste (proteini kazein / mleko). Visok udeo aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) može zaštititi mišiće i pospešiti regeneraciju. Višekomponentni proteini su posebno pogodni kao zamena za obrok ili kao zaliha proteina pre spavanja. Pored toga, to je vrlo zasitno u kontekstu dijete.

Jedna od glavnih karakteristika ovog proteinskog dodatka upravo leži u njegovom sastavu. Kombinacijom sporo razlažućih proteina (mlečni protein, kazein i albumini belanceta) i brzo razlažućih proteina (whey concentrate, tj. koncentrat surutke) dobija se preparat sa produženim delovanjem (mišići se u dužem vremenskom periodu snabdevaju amino kiselinama ) što vodi ka povećanju mišićne mase.

Hy-Pro prah se sastoji od kazeina, izolata mlečnih proteina, koncentrata proteina surutke i albumina iz jaja. All Stars namerno izbegava korišćenje čisto biljnih izvora proteina. Proteinski prah tako nudi idealnu osnovnu zalihu brzih (npr. protein surutke) i sporo dostupnih (npr. kazein) izvora proteina, koji snabdevaju telo proteinima tokom dužeg vremenskog perioda. Oni sadrže opsežan profil aminokiselina koji sadrži sve EAA (esencijalne aminokiseline), uključujući BCAA, koji je toliko važan za mišiće.

• 4 visokokvalitetne proteinske komponente

• do 85% sadržaja proteina

• Niskokalorično • bez želatina

• bez aspartama • bez masti • malo šećera

• Proizvedeno u Nemačkoj

ZAŠTO ALL STARS HY-PRO?

HY-PRO nudi idealnu osnovnu ponudu kroz kombinaciju različitih vrsta proteina. Nizak sadržaj ugljenih hidrata i masti čini ga savršenim za širok spektar planova ishrane, bez obzira da li želite da sledite dijetu sa malo ugljenih hidrata, malo masti, ketogenu ili metaboličku dijetu.

Kao 4-komponentni protein, šejk HY-PRO pripremljen sa mlekom sadrži do 36 g visokokvalitetnih proteina i obezbeđuje sve potrebne gradivne blokove za podršku izgradnji mišića. Bilo kao šejk, za obogaćivanje kaše, muslija, jogurta i kvarka ili za pečenje - HY-PRO je savršen protein za zdravu ishranu sa niskim sadržajem ugljenih hidrata i masti!

POSEBNO ISKUSTVO UKUSA

HY-PRO ima ukus ukusnog mlečnog šejka u sladoledarnici. Kremasto, ukusno, sa 14 različitih ukusa. Sa HI-PRO šejkom možete udovoljiti svojoj želji za slatkišima bez grižnje savesti.

UŠTEDI KALORIJE BEZ ŠEĆERA

Protein Coffee se takođe može koristiti kao normalan proteinski šejk sa ukusom kafe, jer je dodatak jutarnjem HY-PRO koncentratu proteina sa niskim sadržajem ugljenih hidrata i šećera. Šejk pripremljen sa vodom sadrži manje od 5 g ugljenih hidrata, od čega samo 2 g šećera i manje od 100 kalorija.

HY-PRO PROTEIN UŽIVANJE BEZ ŽALJENJA

UŽIVANJE BEZ ŽALJENJA HY-PRO možete koristiti na mnogo načina. Kao šejk, za rafiniranje muslija, kaša, kvarka, jogurta i za pečenje ukusnih proteinskih mafina i kolača. Ovo vam pomaže da lako zadovoljite svoju želju za slatkišima, a istovremeno štedite kalorije i šećer.

Posebne reference

Stavite 25g (2 merne kašike ALL STARS ili 3 kašike) HY-PRO® u ručni mikser (čašu za mućkanje) napunjenu sa 400 ml obranog mleka (alternativno sa 300 ml vode). Zatvorite šejker i snažno mućkajte 10-15 sekundi. Gotov. Do 3 porcije HY-PRO® dnevno, idealno uz doručak, kao međuobrok, neposredno nakon treninga i / ili pre spavanja.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.