Pump Booster, 320 g all stars
  • Pump Booster, 320 g all stars
  • Pump Booster, 320 g all stars
  • Pump Booster, 320 g all stars

Pump Booster, 320 g

5.200 RSD
Sa PDV-om

Novi graditelj mišića nakon treninga iz serije ALL STARS PLATINUM - sa naučno dokazanim sastojcima za izgradnju mišića.

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

• Sa citrulinom, argininom, arginin hidrohloridom, ekstraktom cvekle, ekstraktom borove kore, L-norvalinom i vitaminima

• Za ekstremne pumpanje mišićn, maksimalnu vaskularnost i izuzetno visok intenzitet treninga.

• Jedna limenka sadrži 320g ultrakoncentrisanog praha za 16 pojačanih napitaka

• Dostupno u dva voćna ukusa: Crvena jabuka i Tamni Mojito

• bez kofeina • bez kreatina • bez beta alanina • bez aspartama • bez masti

Šta donosi All Stars Pump Booster?

Pored samo nekoliko kalorija, Pump Booster sadrži važne hranljive sastojke za vašu pumpu i dobru vaskularnost (dobra vidljivost vena). Pored aminokiselina L-citrulin kao DL-malat, L-arginin, taurin, L-arginin, između ostalog kao hidrohlorid i L-norvalin, sadrži maltodekstrin, cveklu u prahu i ekstrakt kore borove kore. Zaslađeno je veštačkim zaslađivačem.

Prašak (20g = 1 kašika) pomešan sa 300ml vode daje ukusan voćni napitak za upotrebu pre treninga. Pored dodatne zalihe tečnosti, napitak pred vežbanje pruža važne hranljive sastojke koji mogu optimalno stimulisati vaš trening i pružiti dodatni zamah. Dugoročno, u kombinaciji sa odgovarajućim programom treninga, podržava se izgradnja mišića.

Više informacija o pojedinačnim sastojcima:

Sastav aminokiselina u uređaju ALL STARS Pump Booster

L-citrulin. Telo može samo da sintetiše L-citrulin. Latinsko ime Citrullus vulgaris daje podatke o poreklu. Takozvana lubenica ne samo da daje ime, već sadrži i visoku koncentraciju L-citrulina. Kao intermedijarni proizvod u ciklusu uree, L-citrulin formira prekursor L-arginina. Dobra zaliha L-citrulina takođe podržava dobru proizvodnju L-arginina. Oblik malata (malat = jabučna kiselina) je prirodna supstanca u telu koja učestvuje u metabolizmu i podržava apsorpciju priloženog L-citrulina.

Pored L-citrulina, polu-esencijalni L-arginin je sastojak koji se posebno često koristi u pojačivačima i dodacima PVO. Telo koristi ovu aminokiselinu kao direktni prekursor NO (azotnog oksida). NO doprinosi dobroj cirkulaciji krvi, a time i dobroj opskrbi mišića hranjivim sastojcima. U ciklusu uree, telo sintetiše sam L-arginin i takođe je uključeno u proizvodnju kreatina. Na primer, u hrani se javlja u mesu, raznim mlečnim proizvodima i jajima, kao i u semenima, žitaricama, nekom povrću i orasima.

L-arginin je prisutan u pojačivaču kao hidrohlorid i u čistom obliku. Pored svog učešća u mnogim drugim metaboličkim procesima, taurin je uključen u sintezu proteina i podržava imuni sistem. Kao i sve aminokiseline, L-Norvalin je uključen u brojne metaboličke procese, kao i u formiranje i upotrebu enzima. U vezi sa L-argininom, podržava dobru koncentraciju arginina inhibicijom određenog enzima. Cvekla u prahu Cvekla u prahu se, kao što i samo ime govori, dobija od cvekle (koja se naziva i cvekla) i jedno je od klasičnih zimskih povrća. Blago slatkast ukus i intenzivna crvena boja čine je savršenom prirodnom bojom. Ekstrakt borove kore dobija se od istoimene kore i sadrži visoku koncentraciju OPC.

Oligomerni proantocijanidini (OPC) pripadaju grupi flavonoida, a sadrže ih i brojni drugi biljni ekstrakti. Prirodni ekstrakt se često koristi u kombinaciji sa aminokiselinama ili vitaminima. Vitamin C se nalazi u brojnim vrstama voća i povrća i telo ga zahteva za brojne procese u telu. To uključuje, između ostalog, jačanje i normalnu funkciju imunološkog sistema, učešće u energetskom metabolizmu, u normalnoj funkciji nervnog sistema i njegovu važnost za smanjenje umora i umora. To ga čini jednim od najpoznatijih i najčešće korišćenih vitamina.

Poput vitamina C, vitamin B6 je rastvorljiv u vodi i uključen je u brojne centralne metaboličke procese. Učešće u konverziji i ugradnji proteina (aminokiselina), na primer u mišiće, razvoj i zaštita različitih nervnih veza i podrška imunog sistema posebno je zanimljivo sportistima. Mora se dostavljati hranom, jer telo B ne može proizvesti vitamin B6. Međutim, simptomi nedostatka su retki, jer ga sadrže brojne namirnice životinjskog i biljnog porekla.

Posebne reference

Pomešajte 20g praha (1 kašika) sa 300ml vode. Pijte 15-30 minuta pre treninga.

Navedeni, preporučeni dnevni unos 1 porcije ne sme se prekoračiti.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.