Hanki kada za hladjenje

625.000 RSD
Sa PDV-om

Sa Hanki bazenom możete użivati u svim čarima hladne vode bilo kada i bilo gde.

Količina
Dostupno

Avantopool Hanki je najnoviji dodatak porodici hladnih bazena Avantopool. Hanki je kompaktan, ali nešto veći od bazena Kinos. U bazen mogu da stanu tri osobe koje stoje, a jedna osoba može u potpunosti da se potopi u različitim položajima.

Hanki se lako pomera i koristi. Posebno je lak za premeštanje. Hanki je bazen za oporavak od hladnoće i terapiju hladnom vodom sa spoljnim sistemom za hlađenje. Hanki se lako postavlja skoro svuda i ne zahteva nikakvu posebnu negu osim redovne promene vode. Spoljni sistem za hlađenje je jednostavan za upotrebu, a creva se mogu brzo pričvrstiti brzim konektorima.

Hanki nudi profesionalni oporavak i terapiju u bazenu koji se lako pomera prema vašim potrebama. Stabilni bazen omogućava lak pristup kontrolisanim i prijatnim hladnim kupkama. Precizna jedinica za rashladno sredstvo hladi vodu na oko 5 °C na sat i održava željenu temperaturu vode, koja se može podesiti do +4 °C.

Hanki bazen je izolovan i energetski efikasan, a opcioni izolovani poklopac dodatno smanjuje potrošnju energije. Voda Hanki bazena kontinuirano cirkuliše kada je rashladna jedinica uključena i radi. Preporučujemo da menjate vodu u bazenu svakih 1-3 dana, u zavisnosti od količine korišćenja. Kada koristite hlor u bazenu, ista voda se može reciklirati do 7-14 dana.

Dimenzije, bazen: Dužina 1.200 mm (1.454 mm sa stepenicom), širina 790 mm, visina 1.000 mm

Dimenzije, korak: Dužina 439 mm, širina 471 mm, visina 450 mm

Materijal: Polietilenska plastika, 2-slojna poliuretanska izolacija

Boja: Crni granit

Kapacitet: Punih 450 l / u normalnom radu 350–380 l

Težina kada je prazna:Bazen 39 kg, stepenik 9 kg

Težina kada se napuni: 400–450 kg

Priključci cevi: Brzi konektori ili plug-in.

Posebne reference