Flex senzor
  • Flex senzor
  • Flex senzor
  • Flex senzor
  • Flex senzor

Flex senzor

102.000 RSD
Sa PDV-om

flex logo

FLEX mjeri performanse podizanja s laserskom preciznošću i daje povratne informacije u stvarnom vremenu putem vašeg iPhone/iPada.

Količina
Dostupno

FLEX je za svakoga ko je spreman da svoju obuku podigne na viši nivo. Trenirajte bolje, izbegavajte povrede i pratite napredak sa pouzdanom tačnošću koristeći iste metrike i metode treninga kao elitni izvođači širom sveta.

FLEX se pričvršćuje na kraj vaše utege i automatski prati svako ponavljanje. Neposredne povratne informacije o svakom ponavljanju i setu. Budite motivisani i ostanite fokusirani. Optimizujte zone treninga, autoregulišite opterećenje, identifikujte umor i održavajte intenzitet. Razdaljina, putanja i kretanje: proučite tehniku i usavršite svoje obrasce kretanja. Minimalna interakcija sa telefonom za hendsfri trening.

FLEX daje pojedincima moć tačnih podataka o učinku koji su prethodno bili ograničeni na elitu. Integracijom najsavremenije laserske optičke tehnologije, FLEX ispunjava sve uslove – prenosiv, precizan i pristupačan.

Kao i GymAware, FLEX meri brzinu, snagu, rastojanje, putanju šipke i kretanje šipke. Svako ponavljanje se meri i svaki set se prati. Performanse podizanja u realnom vremenu prikazane preko aplikacije FLEXStronger vas drže odgovornim za intenzitet sesije i zone treninga. Sa porastom popularnosti treninga zasnovanog na brzini, sportisti mogu da iskoriste FLEX kao način da unapred odrede svoje opterećenje prilikom treninga. Trening zasnovan na brzini koristi brzinu kao biometrijski alat za povratne informacije za merenje treninga sa tegovima na dnevnoj bazi.

FLEX omogućava korisnicima da svakodnevno regulišu opterećenje kako bi osigurali da dižete ispravnu težinu kako biste postigli željeni efekat, bilo da se radi o brzini, snazi ili snazi. Motivacija i tačnost programiranja su ključni za postizanje rezultata u sali, a sa FLEX-om je to lako. Trenutne audio i vizuelne povratne informacije poboljšavaju angažovanje sportista kroz konkurentnost i postavljanje ciljeva.

FLEX uklanja nagađanje i omogućava trenerima da prate napredak svojih klijenata bilo da je to daljinski ili iz samog poda teretane. Korišćenje tehnologije kao dela sistema je od vitalnog značaja za uspeh onlajn treniranja, a pošto FLEX može da obezbedi tačne podatke pojedincima u sali za tegove, onlajn treneri su sada u mogućnosti da donose odluke i obezbeđuju informisano programiranje. Sa svetom koji zahteva povezivanje na svim nivoima, FLEX pruža zajednicu svojim korisnicima. Kreirajte mreže istomišljenika sa kojima možete da delite podatke i napredujete, da motivišete i izazivate jedni druge kao nikada ranije.

FLEX je savršen za powerlifter i CrossFit sportiste, po prvi put možete tačno da pratite svako ponavljanje da biste identifikovali slabosti vežbanja i padove. Pratite tehniku sa Bar path tehnologijom i koristite je za informisanje o vašim oblastima za vežbanje dok se svi podaci o treningu čuvaju pod vašim profilom. Za vlasnike specijalizovanih teretana, obezbeđivanje FLEX senzora za upotrebu od strane njihovih članova daće im konkurentsku prednost. Uz uključivanje FLEX-a kao dela sesije, vlasnici teretana su u mogućnosti da pruže više povratnih informacija svojim članovima, kao i priliku da izgrade jaču zajednicu među svojim članstvom.

Posebne reference

Komplet FLEX senzora uključuje:

  • FLEKS senzor
  • Micro USB kabl za punjenje
  • Reflektujuća podloga
  • 12 meseci garancije
  • Besplatno preuzimanje aplikacije