Hydravol, 300gr

2.400 RSD
Sa PDV-om

QNT Logo

HYDRAVOL je ekstremno eksplozivan, njegovi aktivni sastojci odgovaraju za kratke intezivne treninge, ali treninge koji zahtevaju izdržljivost i snagu.

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

  • Povećava mišićnu snagu i izdržljivost 
  • Odlaže zamor 
  • Povećava koncentarciju tokom treninga

Nova ekstra koncentrovana pre-workout formula koja sadrži snažan mix za intezivan trening. HYDRAVOL je ekstremno eksplozivan, njegovi aktivni sastojci odgovaraju za kratke intezivne treninge, ali treninge koji zahtevaju izdržljivost i snagu.

Posebne reference

L-Arginine AKG, beta-alanine, taurine, L-citrulline malate, acidifier E330, creatine monohydrate Creapure®, dextrin, anti-caking agents E552/E551/E341, flavours, rhodiola rosea extract, sweeteners E950/E955, caffeine, colours E100/E102/E133, vit. B12 (cyanocobalamin), vit. B6 (pyridoxine HCL).

hydravol sastav

Pomešati 10gr u 250ml voda 20 minuta pre treninga.

Preporučene doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Nije namenjeno za upotrebu od strane osoba mladjih od 18 godina ili starijih od 50, kao i onih sa postojećim medicinskim problemima (uključujući, ali ne samo, visok krvni pritisak ili srčane probleme), od strane žena koje su trudne, doje ili planiraju da zatrudne, od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu prepisanu terapiju ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka.

Osobe koje pate od epilepsije gastroezofagealnog refluksa ili gorušice, peptičkog ulkusa, ozbiljne hipertenzije, interkranijalnog povišenog pritiska ne treba da uzimaju proizvod. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein (npr. kafa, energetska pića, kole...) ili sa bilo kojim proizvodom koji sadrži sastojke sa stimulativnim dejstvom.

Kako biste izbegli nesanicu, ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja. U retkim slučajevima uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje, koprivnjaču.