Raw Intensity Pre Workout Booster
  • Raw Intensity Pre Workout Booster

Raw Intensity Pre Workout Booster, 400g

6.500 RSD
Sa PDV-om

Raw Intesity predstavlja jedan od najboljih suplemenata za fizičko-mentalnu izdržljivost.

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

All Stars platinasta serija - Raw Intensity Pre Workout Booster

• Novi, eksplozivni pojačivač za pred-trening iz serije ALL STARS PLATINUM - sa 16 naučno dokazanih sastojaka za trening visokog intenziteta.

• Pakovan pun L-citrulina, L-arginina, taurina, N-acetil-L-tirozina, L-glicina, L-teanina, Cordiceps Sinensis, DMAE, L-Norvalina i kofeina.

• Obogaćen visoko efikasnim biljnim ekstraktima: Schizandra, Theobromine, Sinephrine, Gingko Biloba, Naringin i Piper Nigrum

• Dostupno u dva osvežavajuća voćna ukusa Fruit Punch i Blackberri.

• Jedna limenka sadrži 400g ultra koncentrovanog praha za 20 pojačanih napitaka pre treninga

NOVO u All Stars - Serija Platinum - otkrijte novi pojačivač za vežbanje u prefinjenom ukusu kupine

Šta sadrži novi pojačivač za vežbanje pre vežbanja?

Pojačivač sadrži sve što bi dobar dodatak pre treninga trebalo da sadrži. Pored aminokiselina L-citrulin i L-arginin, sadrži N-acetil-L-tirozin, L-glicin, L-teanin i L-norvalin, kao i taurin, dimetilaminoetanol bitartrat (DMAE), kofein, kordiceps Sinensis, Schizandra-, Gingko Sadrži ekstrakt bilobe, crnog nigruma i gorke pomorandže plus naringin. Prašak je zaslađen zaslađivačem, a gotov napitak ima ukus ukusnih kupina. Svaka konzerva daje 20 porcija.

Informacije o najvažnijim sastojcima:

Aminokiseline u Raw Intensity:

L-arginin je jedan od najčešće korišćenih sastojaka u pojačivačima i dodacima PVO. U telu je direktni preteča NO (azot monoksid), što doprinosi dobroj cirkulaciji krvi, a samim tim i dobrom snabdevanju hranjivim sastojcima i brzom uklanjanju štetnih materija iz mišića. U ciklusu uree, telo ga može sintetizovati kao međuprodukt, jedna je od polu-neophodnih (uslovno vitalnih) aminokiselina (najmanji građevni blokovi proteina) i takođe je uključen u proizvodnju kreatina u telu. U hrani, arginin se nalazi u mesu, mlečnim proizvodima i jajima, u brojnim semenima, žitaricama, nekom povrću i takođe u orasima.

L-citrulin sintetišu ljudi, životinje i same biljke. Ime je izvedeno iz latinskog izraza za lubenicu (Citrullus vulgaris), jer sadrži visoke koncentracije L-citrulina. Poput L-arginina, on je međuprodukt u ciklusu uree i formira prekursor L-arginina. Dobra zaliha L-citrulina takođe favorizuje sigurnu proizvodnju i snabdevanje L-arginina u telu.

Kao i sve aminokiseline, Norvalin je uključen u brojne metaboličke procese i deluje sa enzimima i na njih. Između ostalog, podržava dobru koncentraciju arginina inhibicijom određenog enzima.

L-tirozin (sa posebno velikom bioraspoloživošću kao N-acetil-L-tirozin koji se nalazi u proizvodu) je preteča neurotransmitera, posebno dopamina i noradrenalina. Ima kratkotrajni stimulativni efekat i zato se koristi kao komponenta pojačivača. Kao klasična aminokiselina, L-glicin je takođe uključen u sintezu proteina prilikom izgradnje mišića. Kao posebno mala aminokiselina, telo može brzo da ugradi glicin u proteinske strukture i nalazi se u kolagenu, na primer.

Taurin je, pored svog učešća u mnogim drugim metaboličkim procesima, direktno uključen u sintezu proteina i može imati pozitivan efekat na imuni sistem.

Kofein, najpopularniji stimulans, odličan je za mentalni fokus, a ne samo da pomaže tokom jutra ili posle radnog treninga. Upozorenje dovodi do dobre koncentracije, što favorizuje čisto izvođenje vežbi i na taj način podržava efekat treninga. Jer samo oni koji još uvek mogu pravilno da izvode vežbe u desetom ponavljanju mogu u potpunosti da iskoriste sve pozitivne efekte treninga i promovišu željenu izgradnju mišića.

Biljni ekstrakti: Efekte biljnih ekstrakata nije tako lako hemijski razumeti i izjave o njima se ponekad razlikuju. Ipak, neki su se etablirali kao dodaci i široko se koriste. Tu spadaju, između ostalog Ekstrakti kakaa i gorke pomorandže. Oni se široko koriste kao podrška dijetama.

Ekstrakt kakaa dobija se iz zrna kakaa fermentacijom i podržava izbegavanje slatkiša. Ekstrakt gorke pomorandže napravljen je od gorke pomorandže i daje alkaloid sinefrin. Koristi se kao sredstvo za stimulisanje metabolizma u brojnim dodacima koji podržavaju definiciju i u kapsulama za mršavljenje.

Ekstrakt Piper Nigrum (ekstrakt crnog bibera) sadrži alkaloid piperin. Biberu daje oštar, začinjen ukus. Za suplemente, koristi se posebno za podršku dijetama i u sagorevanjima masti, jer podržava bioraspoloživost različitih supstanci i njihovu upotrebljivost u telu.

Kordiceps Sinensist se vekovima koristi u kineskoj i tibetanskoj medicini i tražena je lekovita gljiva. Rečeno je da ima efekte na imuni sistem i izdržljivost, da služi opštem jačanju i deluje kao antioksidant, a samim tim je i uključen u zaštitu ćelija. Kaže se da ekstrakt ginkgo bilobe pozitivno utiče na cirkulaciju krvi i kardiovaskularni sistem i da doprinosi dobroj koncentraciji.

Naringin se, između ostalog, pojavljuje u grejpu i osigurava mu gorak ukus

Posebne reference

Pomešajte 20g praha (1 kašika) sa 300ml vode. Pijte 15-30 minuta pre treninga. Navedeni, preporučeni dnevni unos 1 porcije ne sme se prekoračiti. Jedna porcija približno odgovara sadržaju kofeina u 3 šolje normalne filter kafe. Ne kombinujte sa drugim izvorima kofeina (npr. Kafa, energetska pića, kola) ili proizvodima koji imaju stimulativni efekat.

Preporučene doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Nije namenjeno za upotrebu od strane osoba mladjih od 18 godina ili starijih od 50, kao i onih sa postojećim medicinskim problemima (uključujući, ali ne samo, visok krvni pritisak ili srčane probleme), od strane žena koje su trudne, doje ili planiraju da zatrudne, od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu prepisanu terapiju ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka.

Osobe koje pate od epilepsije gastroezofagealnog refluksa ili gorušice, peptičkog ulkusa, ozbiljne hipertenzije, interkranijalnog povišenog pritiska ne treba da uzimaju proizvod. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein (npr. kafa, energetska pića, kole...) ili sa bilo kojim proizvodom koji sadrži sastojke sa stimulativnim dejstvom.

Kako biste izbegli nesanicu, ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja. U retkim slučajevima uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje, koprivnjaču.

Slični proizvodi