E.NOX Shock Extrifit
  • E.NOX Shock Extrifit

E.NOX Shock, 690g

4.600 RSD
Sa PDV-om

extrifit logo

E.NOX SHOCK je dizajniran da maksimizira performanse snage. Sadrzi kombinaciju potentnih sastojaka koji ce vam pomoci da dostignete trening snage zaista visokog intenziteta i maksimalnu misicnu napumpanost.

Količina
Dostupno

U isto vreme vasi misici ce biti bolje snabdeveni hranljivim sastojcima nakon treninga, sto je veoma vazno kako biste brzo otpoceli misicni rast i proces oporavka.

E.NOX SHOCK je napredni anabolizer jer stimulise NO proizvodnju (azot oksid) jedinstvenom kombinacijom: arginin alfa-ketoglutarat, arginin, citrulin i beta alanin (neesencijalna amino kiselina koja povecava proizvodnju karnozina u misicnom tkivu).

Takodje, E.NOX SHOCK sadrzi tri oblika kreatina: kreatin alfa-ketoglutarat, koji je popularan sastojak zahvaljujuci svojoj izvrsnoj apsorpciji i iskoristljivosti i veoma je potentan, tri-kreatin malat i kreatin etil ester. Ova trosmerna kombinacija kreatina ce osigurati maksimalnu energiju za trening i maksimalan oporavak posle treninga.

Da bi se postigao maksimalan fokus i intenzitet tokom treninga, E.NOX SHOCK sadrzi stimulante kao sto je: taurin, kofein, ekstrakt zelenog caja. Efekat je multipliciran sadrzajem ugljenih hidrata – eksluzivno Palatinozom (izomaltuloza) sa jedinstvenim svojstvima: nizak glikemicki indeks ali brzo oslobadjanje jedinica glukoze; maltodekstrin i dekstroza kao brzi izvori energije. Ova kombinacija ce osigurati dovoljno energije tokom treninga i cini kreatin komponente potentnijim.

E.NOX SHOCK je instant prah sa odlicnim ukusom.

Posebne reference

extrifit enox sastav

Popiti 1 do 3 merice 30-ak minuta pre treninga sa 2-3 dl vode.

Preporučene doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Nije namenjeno za upotrebu od strane osoba mladjih od 18 godina ili starijih od 50, kao i onih sa postojećim medicinskim problemima (uključujući, ali ne samo, visok krvni pritisak ili srčane probleme), od strane žena koje su trudne, doje ili planiraju da zatrudne, od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu prepisanu terapiju ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka.

Osobe koje pate od epilepsije gastroezofagealnog refluksa ili gorušice, peptičkog ulkusa, ozbiljne hipertenzije, interkranijalnog povišenog pritiska ne treba da uzimaju proizvod. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein (npr. kafa, energetska pića, kole...) ili sa bilo kojim proizvodom koji sadrži sastojke sa stimulativnim dejstvom.

Kako biste izbegli nesanicu, ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja. U retkim slučajevima uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje, koprivnjaču.