Super Charge Labrada
  • Super Charge Labrada

Super Charge -X, 625 g

4.450 RSD
Sa PDV-om

labrada logo

Super Charge obezbeđuje maksimalan mentalni fokus u kombinaciji sa nadljudskom snagom i mišićnom pumpom.

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

Snažan eksplozivni mix napitak za pre treninga ! Dovoljna je jedna doza i već posle 15 minuta osetiće te naboj snage, energije i koncentraciju na trening kakvu niste nikad ranije osetili. Već posle prvog korišćenja će te biti sigurni da ovaj preparat zaista deluje! 15 minuta nakon uzimanja Super Charge obezbeđuje maksimalan mentalni fokus u kombinaciji sa nadljudskom snagom i mišićnom pumpom.

Posebne reference

supercharge sastav

1 dozirna merica (27 g) sa 300-350 ml vode. Najbolje uzeti 30 min. pre treninga.

Preporučene doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Nije namenjeno za upotrebu od strane osoba mladjih od 18 godina ili starijih od 50, kao i onih sa postojećim medicinskim problemima (uključujući, ali ne samo, visok krvni pritisak ili srčane probleme), od strane žena koje su trudne, doje ili planiraju da zatrudne, od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu prepisanu terapiju ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka.

Osobe koje pate od epilepsije gastroezofagealnog refluksa ili gorušice, peptičkog ulkusa, ozbiljne hipertenzije, interkranijalnog povišenog pritiska ne treba da uzimaju proizvod. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein (npr. kafa, energetska pića, kole...) ili sa bilo kojim proizvodom koji sadrži sastojke sa stimulativnim dejstvom.

Kako biste izbegli nesanicu, ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja. U retkim slučajevima uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje, koprivnjaču.