• Novo

NubisPro - Portable Physio Massage Table

163.000 RSD
Sa PDV-om

Ultra prenosivi sto pune veličine koji se sklapa u kompaktni ranac. Dizajniran da vam uštedi vreme i transportni stres, maksimizirajući vašu efikasnost zauvek.

Količina
Dostupno

NubisPro prenosivi stolovi su vrhunsko rešenje za terapeute, sportiste i sportske klubove koji su stalno u pokretu. Uživajte u lakoj mobilnosti dok imate svu svoju opremu pri ruci - nema više problema kada se krećete sa mesta na mesto!

NubisPro je čvrsto izgrađen da obezbedi sigurnu i stabilnu osnovu za terapiju. Dovoljno je čvrst da istovremeno može da primi i pacijenta i terapeuta, dok ostaje podesiv i udoban za optimalno iskustvo za svakog korisnika. Besprekorno je kompatibilan sa uređajima za oporavak od kompresije i udarnim uređajima, omogućavajući intuitivno iskustvo u svakoj aplikaciji.

NubisPro stolovi pomažu sportistima i fizioterapeutima na globalnom nivou, obezbeđujući vrhunsku opremu na renomiranim sportskim događajima širom sveta.

Preuzmi odgovornost za identitet svog brenda sa prilagođenim dizajnom. Pokažite svoj jedinstveni logo utisnut na fizio dušeku i rancu, kao i opcione Nubis peškire i birajte između nekoliko boja koje odražavaju vaš zaštitni znak. Podignite svoju udobnost još više sa više opcionih prenosivih dodataka koji vam omogućavaju da pružite svoje vrhunske usluge bilo gde.

Posebne reference

NubisPro sto je dostupan u tri veličine koje odgovaraju vašim potrebama, sa svim ključnim alatima koji se uklapaju u jedan ranac.

„Pošto sam već imao iskustva sa mnogim drugim stolovima za tretman, samo nubis pro sto će biti opcija za mene na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu. Kompaktne karakteristike Nubisa, koje su idealne za prevoz i putovanje avionom, su jedinstvene. i najviše me je uverio. Sportisti vole Nubis pro zbog velike udobnosti tokom lečenja.“

Oliver Reiff

„Rad sa važnim ličnostima i obuka zdravstvenih profesionalaca širom sveta zahteva upotrebu specifične i najsavremenije opreme! NubisPro Osteo ispunjava sva moja očekivanja za specijalizovane terapije i obuku profesionalaca!“

Giovani Bonfanti

"Putovao sam 20 godina sa raznim državljanima i sportistima i isprobao sam mnoge fizio stolove. Nubis Pro je onaj koji me je najviše zadovoljio zbog prenosivosti, jednostavnosti i prilagodljivosti situacijama i sportistima."

Dr Massimo Messina

„Rad sa vrhunskim profesionalnim teniserima zahteva odlično optimizovane, prilagođene sportske fizioterapeutske tretmane, kao i specijalnu opremu sa kojom radimo! NubisPro ispunjava sva moja očekivanja za specijalizovane terapije i optimalnu pripremu igrača za takmičenja!“

Stefan Dull