• Novo

Creatine + Beta Alanine, 420g

5.400 RSD
Sa PDV-om

Vegan

Bez želatina

Bez aspartama

Količina
Dostupno

ALL STARS KREATIN + BETA-ALANIN, SA MAGNEZIJUMOM - NOVI DODATAK SA KREATIN MONOHIDRATOM, BETA-ALANINOM I MAGNEZIJUM U FORMI PRAŠKA 

Komponente novog CREATINE + BETA-ALANINE od ALL STARS Prašak je bez ukusa i sastoji se od kreatin monohidrata (2500mg - skoro 2200mg od čega je čisti kreatin), 3200mg beta-alanina i 150mg magnezijuma (kao i magnezijum bigcitrata). Obogaćen malom količinom maltodekstrina. Nisu dodavani šećer, boje, konzervansi ili arome.

DETALJNO SASTOJCI:

Kreatin je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih dijetetskih suplemenata za fitnes sportiste i sportiste snage i sastoji se od 3 aminokiseline arginin, glicin i metionin. Direktno učešće u snabdevanju mišića energijom čini ga toliko važnim za mnoge sportiste, posebno u fazama izgradnje mišića. To je potvrđeno i u brojnim naučnim studijama. Ovo je potvrdila i EFSA (Evropska agencija za bezbednost hrane). Prema ovome, kreatin podržava „opšte, fizičke performanse tokom treninga eksplozivne snage u kontekstu kratkotrajnih, intenzivnih opterećenja“. Visokokvalitetni CREAPURE (Made in Germani) je korišćen u novom ALL STARS dodatku CREATINE + BETA ALANINE.

Beta-alanin je prirodna aminokiselina. Proizvodi se u jetri ili crevnim bakterijama u telu, pored toga što se apsorbuje hranom i dalje prerađuje u karnozin. U mišićima, karnozin je uključen, između ostalog, u uravnoteženu pH ravnotežu, a time i u performanse mišića. U brojnim studijama, dnevni unos od 3,2 g beta-alanina je klasifikovan kao optimalan.

Magnezijum. Koji sportista ne poznaje ovaj sastojak? Mineral magnezijum je obično prvi dodatak sa kojim sportista dolazi u kontakt. Skoro svi znaju koliko je magnezijum dovoljan za normalno funkcionisanje mišića. Magnezijum nije samo direktno važan za mišiće, već i indirektno, jer je uključen u balansiranu ravnotežu elektrolita, kao i sintezu proteina i energetski metabolizam.

ZAŠTO ALL STARS KREATIN + BETA-ALANIN?

Kreatin, kreatin ili kreatin, tri pravopisa za jedan od najpoznatijih sastojaka dodataka ishrani za ozbiljne sportiste. Obično se uzima tokom treninga ili kao obogaćivanje normalne ishrane u intenzivnim fazama za izgradnju mišića i mase. U kombinaciji sa beta-alaninom i magnezijumom savršeno podržava funkciju mišića i najbolje performanse tokom treninga. U kombinaciji sa odgovarajućim programom treninga i ishrane, oni mogu dati vredan doprinos izgradnji mišića.

KO MOŽE KORISTI KREATIN + BETA ALANIN?

Bezukusni CREATINE BETA ALANIN mogu da koriste sportisti u velikom broju sportova, posebno tokom faza treninga za izgradnju mišića. Kao dodatak kreatinu, posebno je popularan i popularan u fitnesu i posebno u treningu sa tegovima, ali se sada sve više koristi iu sportovima izdržljivosti i brzih sportova. Ne preporučujemo da ga uzimate duže od 12 nedelja. Nakon toga, trebalo bi da napravite pauzu od najmanje 4 nedelje. Uzimanje kreatina može dovesti do povećanja telesne težine.

Posebne reference

1 porcija dnevno, najbolje uz doručak, pre ili posle treninga

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.