• Reduced price
  • - 150 RSD
Kick Power Xline, 300g
  • Kick Power Xline, 300g

Kick Power Xline, 300g

2.100 RSD
2.250 RSD
Sa PDV-om

blastex

Kick Power kreatin je dizajniran da pripremi telo za intezivne treninge i velika opterećenje.

Odaberi ukus
Količina

Daje neverovatan rezultat već pri prvom treningu, napravljen od 3 vrste kreatina i aminokiselina.

Preporučuje se za trening snage, pre nego cardio vežbe.

  • Povećana produkcija NO (azot-oksida) u telu
  • Bolja prokrvljenost, mišićna „pumpa“, snaga i energija
  • Bolje performanse i bolji rezultati

 Etil ester je upravo to što se direktno absorbuje i još jedna pogodnost je što nema viškova i zadržavanja van mišićne ćelije što znači da neće doći do zadržavanja vode i nadutosti koju neki vežbači nastoje da izbegnu. Kombinovanjem jabučne kiseline i kreatin monohidrata dobija se tri kreatin malat koji se mnogo bolje rastvara u vodi od običnog kreatina mnogo efikasnije utiče na regeneraciju molekula ATP-a. Beta alanine povećava mišićnu izdržljivosti i odlaže zamor mišića.

L-Arginin povećava nivo azot oksida (NO) u skeletnim mišićima i stvara tzv. mišićnu pumpu i promoviše stvaranje azotnog oksida, poboljšava snagu, izdržljivost, fizičku sposobnost, protok krvi i proizvodnju sopstvenog hormona rasta (HGH).

Specific References

10 g / 1 g creatine ester, 1g tri creatine malate, 1g creatine monohydrate, 2g beta alanine, 1g AAKG, 1g l-arginine, 1g l-glutamine, 1g taurine

1 porcija (10 gr) pomešajte sa 300 ml vode i promućkajte u šejkeru.

1 porcija (10 gr) 30 minuta pre treninga.

Preporučene doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Nije namenjeno za upotrebu od strane osoba mladjih od 18 godina ili starijih od 50, kao i onih sa postojećim medicinskim problemima (uključujući, ali ne samo, visok krvni pritisak ili srčane probleme), od strane žena koje su trudne, doje ili planiraju da zatrudne, od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu prepisanu terapiju ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka.

Osobe koje pate od epilepsije gastroezofagealnog refluksa ili gorušice, peptičkog ulkusa, ozbiljne hipertenzije, interkranijalnog povišenog pritiska ne treba da uzimaju proizvod. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein (npr. kafa, energetska pića, kole...) ili sa bilo kojim proizvodom koji sadrži sastojke sa stimulativnim dejstvom.

Kako biste izbegli nesanicu, ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja. U retkim slučajevima uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje, koprivnjaču.