Crea Tech All Stars
  • Crea Tech All Stars

Crea Tech , 400g - 126 Kapsula

5.600 RSD
Sa PDV-om

Raw intesity predstavlja jedan od najboljih suplemenata za fizičko-mentalnu izdržljivost CREA-TECH PX 9 kombinuje po prvi put za poboljšanje efekta performansi kreatin i beta-alanin.

Količina
Rasprodato

ALL STARS CREATECH PKS9 je formula sve u jednom: kreatina, beta-alanina, D-karnitina, alfa lipoične kiseline, taurina, hroma i mikrominerala. Kreatin je organsko jedinjenje koje koriste sportisti kako bi povećali svoj fosfokreatin unutar mišića, što zauzvrat podiže nivoe ATP (energije). Konstantna regeneracija ATP-a omogućava vašem telu dodatnu snagu tokom treninga visokog intenziteta (bodibilding, dizanje tegova, 100 msprinting itd.).

ALL STARS CREATECH PKS9 sadrži sve sastojke koji, u kombinaciji sa kreatinom, podstiču njegovu apsorpciju i poboljšavaju njegovo delovanje. Ovaj proizvod ne sadrži jednostavne šećere koji mogu povećati nivo insulina. Insulin je hormon koji doprinosi apsorpciji kreatina od strane mišićnih ćelija. Hrom i alfa lipoična kiselina sadržani u ovoj formuli su mikrominerali koji pomažu u delovanju insulina. Oni direktno utiču na metabolizam ugljenih hidrata, proteina i lipida. Beta-alanin igra ključnu ulogu u povećanju nivoa karnozina u mišićima i, zauzvrat, karnozin preduzima akciju da održi ispravan intramuskularni PH, pošto slobodni radikali proizvedeni intenzivnim treningom mogu učiniti ovaj PH posebno toksičnim. Zbog toga mišići mogu da podnesu teže i intenzivnije vežbe.

Najveća prednost je to što kada neko koristi ALL STARS CREATECH PKS9, svi njegovi aktivni sastojci se kombinuju zajedno, što rezultira umnožavanjem njihove aktivnosti i ogromnom povećanjem celokupnog učinka. Dakle, ovaj All Starsov super kreatin proizvod vam omogućava da izvodite teže i intenzivnije vežbe, pokrećući vaše mišiće za najveći razvoj koji su ikada iskusili! 

Posebne reference

Dani treninga: 6 kapsula pre ili posle treninga

Dani odmora: 6 kapsula pre doručka

Pakovanje: 21 kesica po 6 kapsula

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.