Muscle Shake 330ml

500 RSD
Sa PDV-om

Visok procenat proteina - do 25g po shakeu

Malo masnoće – najviše 2g masti

Umerena doza ugljenih hidrata – samo 18 g ugljenih hidrata u 3 ukusa, kremasta ukusa

Bez želatina

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

ZAŠTO BAŠ OVAJ PROIZVOD?

Shake je idealan nakon treninga jer brzo nadoknađuje potrošene rezerve proteina i na taj način podupire regeneraciju i osigurava gradivne elemente za rast mišića. Može se koristiti kao međuobrok bogat proteinima ili kao brza zamjena za obrok u pokretu. Ako nemate puno vremena, shake može biti odličan za početak dana ili ga možete piti prije spavanja. Sa svojih 195 kcal na 330 ml, Muscle Shake se čak može koristiti u nekim dijetama. Prema potrebi.

Koji su ključni sastojci ALL STARS Muscle Shake-a?

Dobavljači proteina su obrano mleko i mlečni proteini, ima do 25g proteina (razlikuje se u ukusima) po bočici od 330ml. Zbog visokog udela obranog mleka, svaki šejk sadrži najviše 2g masti i, u odnosu na količinu, samo 18g ugljenih hidrata.

Za koga je Muscle Shake pogodan?

Sportisti iz raznih sportova mogu koristiti Muscle Shake. Samo kratko protresite i odmah uživajte.

Otvorenu bocu treba čuvati u frižideru i potrošiti u roku od jednog dana.

Posebne reference

Šejk je idealan nakon treninga jer brzo popunjava rezerve iskorišćenih proteina i na taj način podržava regeneraciju i obezbeđuje gradivne blokove za rast mišića. Može se koristiti kao užina bogata proteinima ili kao brza zamena za obrok u pokretu. Ako nemate mnogo vremena, šejk može biti početak dana bogat proteinima ili se može koristiti pre spavanja. Sa svojih 260-280 kcal na 500 ml, Muscle Shake se može koristiti čak i u nekim dijetama. Prema potrebi.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.