Protein Snack Bar

200 RSD
Sa PDV-om

35g proteinske pločice sa čokoladnim premazom (delimično sa komadićima voća).

Do 28% visokokvalitetnih proteina po pločici!

2 ukusa sa malo kalorija

Odaberi ukus
Izaberi pakovanje
Količina
Rasprodato

PROTEIN SNACK BAR – NOVA PROTEINSKA PLOČICA OD 35G OD ALL-STARS-a

Idealno za malo povećanje proteina između ili oko treninga.

Za početak u tri ukusa: Strawberry, Coconut i Nut Crunch

Tri različita ukusa nude svež, voćni ukus jagode i jogurta, dodir egzotike sa čokoladno-kokosovom verzijom i hrskavi osećaj čokolade i orašastih plodova sa sojinim hrskavima u verziji za hrskanje orašastih plodova. Svaki ljubitelj bara će pronaći varijantu za sebe. Sve pločice sadrže mlečne proteine kao glavni izvor proteina, prekrivene su crnom ili belom čokoladom i pojedinačno upakovane za lakši transport i skladištenje.

ZAŠTO SNACK BAR?

Ne mora uvek biti velika zaliha proteina, ponekad je dovoljna proteinska užina za malu glad između. PROTEIN SNACK BAR je upravo ono što vam treba i nudi malo proteina za desert, uz kafu ili čaj popodne, kao malu užinu ujutru ili neposredno pre treninga. Sa do 13 g proteina i težinom od 35 g, obezbeđuje dobar deo proteina i tako lako može da dopuni zalihe proteina tokom dana. I to sa samo maksimalno, 148 kalorija. Takođe se uklapa u mnoge planove ishrane koji vodi računa o kalorijama i savršena je zamena za normalnu, znatno kaloričniju čokoladicu iz supermarketa.

PROTEINSKA SNACK BAR SAMO ZA SPORTISTE?

Iako su proteinske pločice generalno bolje poznate i omiljene od strane sportista, one su takođe bolji dodatak ishrani svih drugih od klasične slatke čokoladice. Stoga ga sportisti i nesportisti mogu uključiti u dnevni ili nedeljni plan ishrane i daje dobar doprinos snabdevanju proteinima.

Posebne reference

Kao proteinska užina između, posle treninga, pre treninga

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.