• Novo

Protein Snack Bar

200 RSD
Sa PDV-om

35g proteinske pločice sa čokoladnim premazom (delimično sa komadićima voća).

Do 28% visokokvalitetnih proteina po pločici!

2 ukusa sa malo kalorija

Odaberi ukus
Količina
p-in-

Proteinske pločice su idealne za obezbeđivanje proteina između obroka ili u pokretu i predstavljaju visokokvalitetne alternative za „grickanje“ čokolade ili drugih slatkiša. ALL STARS pločice su dostupne u mnogo različitih veličina. Sve pločice se sastoje od visokokvalitetnih izvora proteina. U zavisnosti od vrste pločice, sadržaj proteina je između 28% i 50%.

Ne mora uvek biti velika zaliha proteina, ponekad je proteinska užina dovoljna za malu glad između. PROTEIN SNACK BAR je upravo ono što vam treba i nudi malo proteina za desert, uz kafu ili čaj popodne, kao malu užinu ujutru ili neposredno pre treninga. Sa do 13 g proteina i težinom od 35 g, obezbeđuje dobar deo proteina i tako lako može da dopuni zalihe proteina tokom dana. I to sa samo maksimalno, 148 kalorija. Takođe se uklapa u mnoge planove ishrane koji vodi računa o kalorijama i savršena je zamena za normalnu, znatno više kalorijsku čokoladicu iz supermarketa.

Iako su proteinske pločice generalno bolje poznate i omiljene od strane sportista, one su takođe bolji dodatak ishrani svih drugih od klasične slatke čokoladice. Stoga ga sportisti i nesportisti mogu uključiti u dnevni ili nedeljni plan ishrane i daje dobar doprinos snabdevanju proteinima.

Specific References

Po obroku:

5,6g masti

14g ugljenih hidrata

11g proteina

Kao proteinska užina između, posle treninga, pre treninga

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.