Muscle Shake

500 RSD
Sa PDV-om

Visok procenat proteina - do 40 g po šejku

Nizak procenat masti – maksimalno 2 g masti

Umereni ugljeni hidrati – samo 25 g ugljenih hidrata

Količina
p-in-

ZAŠTO BAŠ OVAJ PROIZVOD?

Koncentrati proteina imaju malo masti i ugljenih hidrata, tako da se mogu koristiti uz bilo koju ishranu. Višekomponentni proteini su kombinacija brzo dostupnih proteina (koncentrat/izolat proteina surutke) i sporo svarljivih proteina (kazein/mlečni protein). Visok udeo aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) može imati efekat zaštite mišića i podsticanja regeneracije. Višekomponentni proteini su posebno pogodni kao zamena za obrok ili za obezbeđivanje proteina pre odlaska u krevet.

Koji su ključni sastojci ALL STARS Muscle Shake-a?

Dobavljači proteina su obrano mleko i mlečni proteini, ima do 40g proteina (razlikuje se u ukusima) po bočici od 500ml. Zbog visokog udela obranog mleka, svaki šejk sadrži samo 1g masti i, u odnosu na količinu, samo 24g ugljenih hidrata.

Za koga je Muscle Shake pogodan?

Sportisti iz raznih sportova mogu koristiti Muscle Shake. Samo kratko protresite i odmah uživajte.

Otvorenu bocu treba čuvati u frižideru i potrošiti u roku od jednog dana.

Specific References

Šejk je idealan nakon treninga jer brzo popunjava rezerve iskorišćenih proteina i na taj način podržava regeneraciju i obezbeđuje gradivne blokove za rast mišića. Može se koristiti kao užina bogata proteinima ili kao brza zamena za obrok u pokretu. Ako nemate mnogo vremena, šejk može biti početak dana bogat proteinima ili se može koristiti pre spavanja. Sa svojih 260-280 kcal na 500 ml, Muscle Shake se može koristiti čak i u nekim dijetama. Prema potrebi.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.