Whey Crisp Bar, 50g

330 RSD
Sa PDV-om

All Stars Whey Crips proteinska pločica

bez laktoze

bez želatina

bez aspartama

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

ČEMU JE NAMENJEN OVAJ PROIZVOD?

Proteinske pločice idealne su za pružanje proteina između obroka ili u pokretu i predstavljaju visokokvalitetnu alternativu čokoladnoj grickalici ili drugim slatkišima.

ALL STARS pločice dostupne su u različitim veličinama. Sve pločice se sastoje od visokokvalitetnih izvora proteina. Sadržaj proteina je između 28% i 50%, u zavisnosti od vrste pločica. All Stars Whey Crisp proteinska pločica Prava mlečna čokolada u kombinaciji sa 15g proteina po pločici i ukusnim hrskavim punjenjem.

Šta sadrži ALL STARS proteinska pločica od surutke?

Barovi sadrže 30% proteina u porciji od 50 g, koji se sastoji od proteina surutke (glavna komponenta), sojinih proteina i punomasnog mleka u prahu. Dodaje se približno ista količina masti i ugljenih hidrata i sa oko 270 kcal pločica je uključena u kalorijsku ravnotežu. Osim čokoladne varijante, sve pločice su obložene belom čokoladom i sadrže ukusne, hrskave ječme od surutke.

Dostupne u 2 ukusa - White Chocolate Cookie Crunch i Chocolate.

Zašto ALL STARS proteinska pločica?

Za prave sportiste je posebno važna zaliha proteina tokom dana i oko treninga. Na taj način doprinose održavanju i razvoju novih mišića. Budući da nema uvek vremena za pripremu obroka bogatog proteinima, a uobičajeno „tržište grickalica“ u supermarketu ne nudi uvek hranu bogatu proteinima, barovi su prikladna, brza i bogata proteinima alternativa. Vhei-crisp proteinske pločice idealna su grickalica za putovanje. Ploče su pojedinačno zapakovane i mogu se naručiti pojedinačno ili u kutiji sa 24 ili 25 pločica (samo sa ukusom Čokolada i bela čokolada).

Posebne reference

Preporučuju se 1 - 2 čokoladice u toku dana, pre ili posle treninga ili bilo kad u toku dana kada osetite glad. Możete je poneti sa sobom gde god da krenete. Idealna proteinska użina dok ste u pokretu!

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.