• All Stars Protein bar, 50g
  • All Stars Protein bar, 50g
  • all stars protein bar

All Stars Protein bar, 50g

330 RSD
Sa PDV-om

50 g proteinske pločice

Do 35% visokokvalitetnih proteina

Smanjeni šećer sa maksimalno 2,3 g šećera po pločici

Odaberi ukus
Izaberi pakovanje
Količina
Rasprodato

ČEMU JE NAMENJEN OVAJ PROIZVOD?

Proteinske pločice idealne su za pružanje proteina između obroka ili u pokretu i predstavljaju visokokvalitetnu alternativu čokoladnoj grickalici ili drugim slatkišima. Sve pločice se sastoje od visokokvalitetnih izvora proteina. Sadržaj proteina je između 28% i 50%, u zavisnosti od vrste pločica.

Protein bar odlikuje se visokim sadržajem proteina i malo šećera. U 50 g sadrži se 17 g visokokvalitetnih proteina koji se uglavnom dobijaju iz mlečnih belančevina, nešto više od 14 g ugljikohidrata, od čega najviše 2,3 g šećera. Dostupne su u ukusima karamela od kikirikija i trostruke čokolade.

Protein Bar Peanut-Caramel sadrži pravi kikiriki, trostruku belu i tamnu čokoladu, a obogaćen je ukusnim kakaovskim hrskavicama za ukusan, hrskavi zalogaj. Obe vrste prekrivene su čokoladom, karamel - kikiriki s mlečnom čokoladom, trostruka čokolada s belom čokoladom. Čokolada je zaslađena maltitolom, zamenom šećera.

Idealan je za put, kao mali zalogaj ili kao dobavljač proteina pre ili nakon treninga. Zbog niskog sadržaja šećera, on može podržati snabdevanje belančevinama u dijeti za mršavljenje i udovoljiti želji za slatkišima.

Generalno, svaki sportista ili fizički aktivna osoba može koristiti ALL STARS Protein Bar kao užinu za obogaćivanje zaliha proteina i kao zamenu za visokokaloričnu čokoladicu. Posebno fitnes entuzijasti i sportisti koji jedu svesno zavise od adekvatne zalihe proteina tokom faza treninga kako bi pokrili svoje potrebe za proteinima za izgradnju i održavanje mišića. Proteinska pločica nudi podršku za sportiste snage i fitnesa, bodibildere i sportiste izdržljivosti. Protein Bar je takođe korisna proteinska užina za osobe na dijeti koji žele da izgube nekoliko kilograma viška, što im pomaže da lakše ostvare svoje ciljeve u ishrani

Međutim, Protein Bar ne bi trebalo da bude zamena za uravnoteženu i zdravu ishranu i trebalo bi da se koristi samo kao dodatak ishrani. Prekomerna konzumacija može imati laksativan efekat u baru.

ŠTA SADRŽI ALL STARS PROTEIN BAR?

Proteinska pločica se odlikuje visokim sadržajem proteina i malo šećera. Svaka proteinska pločica od 50 g sadrži najmanje 17 g visokokvalitetnih proteina, koji se uglavnom dobijaju iz mlečnih proteina, nešto više od 14 g ugljenih hidrata, ali najviše 2,3 g šećera. Štanglice su dostupne u ukusima čokolade-kafe, kikirikija-karamele i trostruke čokolade. Protein Bar Peanut-Caramel sadrži pravi kikiriki, trostruku čokoladu belu i tamnu čokoladu i obogaćen je ukusnim kakao hrskavima za ukusan, hrskav zalogaj. Naš najnoviji ukus čokolade-kafe impresionira kombinacijom delikatne mlečne čokolade, soja-kakao hrskavica i blago kiselkaste arome kafe. Sve sorte imaju čokoladni premaz, čokoladno-kafa i kikiriki-karamela sa mlečnom čokoladom, trostruka čokolada sa belom čokoladom. Čokolada je zaslađena maltitolom, zamenom za šećer. Sa 50 g, Protein Bar je srednje veličine i idealan je za pokret, kao mala užina ili kao izvor proteina pre ili posle treninga. Zbog niskog sadržaja šećera, može podržati snabdevanje proteinima u dijeti za mršavljenje i zadovoljiti želju za slatkišima.

Posebne reference

1 čokoladica dnevno.

Može imati laksativni efekat ako se konzumira više.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.