Clean Bar, 60g

400 RSD
Sa PDV-om

Clean Bar je male veličine, ali ima veliku hranljivu vrednost što ga čini savršenim obrokom u bilo koje doba dana.

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

Clean Bar je izvor proteina i energije pre ili nakon treninga. U samo 60 g sadrži 20 g visoko kvalitetne proteinske smese iz koncentrata proteina sirutke, izolata mlečnog proteina, koncentrata proteina mleka i izolata proteina sirutke

• 60 g proteinskih pločica

• sa 20 g visokokvalitetnih surutke i mlečnih proteina

• sa malo šećera - manje od 3 g šećera

• Bogato vlaknima - do 23 g vlakana

• sa 5 ukusa

• bez aspartama • bez masti, • malo šećera

Proteinske pločice idealne su za davanje proteina između obroka ili u pokretu i predstavljaju visokokvalitetnu alternativu čokoladi ili drugim slatkišima. ALL STARS CLEAN BAR su dostupne u različitim veličinama 60g i 45g  Sve pločice se sastoje od visokokvalitetnih izvora proteina. Sadržaj proteina je između 28% i 50% u zavisnosti od vrste štapića

Šta sadrži ALL STARS Clean Bar?

Svaka štapić od 60 g sadrži proteinsku mešavinu visokokvalitetnih surutke i mlečnih proteina, svaki kao izolat i koncentrat, u svaku pločicu se dodaje 20 g proteina. Sadržaj ugljenih hidrata je obično manji od 3 g (samo aroma čokolade sa maslacem od kikirikija sadrži 3,4 g ugljenih hidrata). Sadržaj šećera je uvek, obično znatno ispod 3 g. Clean Bar zaslađen je zaslađivačem i posebnim plusom - više od 20 g vlakana po pločici.

Zašto ALL STARS Clean Bar?

Posebno u intenzivnim fazama treninga za izgradnju mišića, treba voditi računa da se osigura dovoljna količina proteina kako bi mišići nakon treninga dobili dovoljno gradivnih elemenata za njihov rast i brzu regeneraciju. U zavisnosti od intenziteta i cilja, potrebe za proteinima su veoma različite. Pored klasičnih proteinskih šejkova i normalne ishrane, proteinske pločice nude brzu, zgodnu i ukusnu alternativu za podršku snabdevanju proteinima.

Pored proteina od 20 g koje sadrži, Clean Bar ima prednost i u tome što je bogat vlaknima. Ovo dovodi do dužeg osećaja sitosti i stoga je savršeno za dijetu koja smanjuje žudnju za hranom. Takođe je idealan za užinu za snabdevanje proteinima tokom treninga, za malu glad između ili kao zamenu za slatkiše.

Sa nešto manje od 200 kcal i samo malo šećera, Clean Bar je idealan za ishranu sa malo ugljenih hidrata.

Posebne reference

Odlična poslastica koja će Vam dati dovoljno energije. Preporuka: 1 - 2 čokoladice tokom dana. Pre/posle treninga, u toku dana, pre posla, kada nemate dovoljno vremena za obrok - bilo kada u toku dana. Jedno je sigurno, użivaćete!

Prijatno.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.