• Novo

All Stars Amino Liquid

5.250 RSD
Sa PDV-om

- 12.000 mg aminokiselina po porciji

- Sa 1601 mg L-arginina

- 2 ukusa

- sa praktičnom čašom za doziranje

Količina
p-in-

All Stars amino tečnost 1000 ml

Boca od 1000 ml sa koncentratom za mešanje sa vodom. Pomešajte 25ml koncentrata sa 250ml vode po porciji i dobijate ukusan napitak sa ukusom narandže ili crne ribizle.

Zašto All Stars amino tečnost?

Aminokiseline u tečnom obliku se mogu posebno dobro i brzo apsorbovati u telu. All Stars Amino Liquid je koncentrat koji se konzumira pomešan sa vodom. Priloženi poklopac za doziranje vam omogućava da brzo i lako izmerite potrebnu količinu, a najbolji rezultati mešanja se postižu sa šejkerom. Pre svake upotrebe bočicu kratko protresite. Gotovo piće ima voćni i svež ukus i može se savršeno koristiti pre ili posle treninga za snabdevanje visokokvalitetnim i brzo dostupnim amino kiselinama. Amino tečnost se takođe može koristiti za doručak kako bi se obogatila zaliha proteina u danima bez treninga.

Jedna porcija obezbeđuje 12000 mg svih važnih aminokiselina, uključujući BCAA, glutamin i L-arginin, koji su posebno popularni kao dodatni suplementi za sportiste u fazama intenzivnog treninga. Koncentrat je zaslađen zaslađivačem i stoga je bez šećera. Ne sadrži ugljene hidrate i masti. Svaka porcija sadrži nešto više od 50 kcal. Gotova smeša se može piti kao ukusan sportski napitak pre/posle treninga ili ujutru za doručak kako bi se obogatila zaliha proteina.

U zavisnosti od vaših potreba, možete koristiti jednu ili više porcija dnevno, a otvorenu flašu držati u frižideru.

Specific References

Promućkajte pre upotrebe. Pomešajte 25 ml koncentrata (= 1 porcija) sa 250 ml vode u šejkeru. 1 porcija dnevno (više ako je potrebno) poželjno za doručak, pre ili posle treninga.

Proizvod nije pogodan za decu i trudnice. Čuvati van domašaja male dece. Vodite računa o uravnoteženoj, raznovrsnoj ishrani i zdravom načinu života. Otvorenu bocu čuvajte u frižideru i potrošite sadržaj u roku od 4 nedelje.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.