Beef Amino Hydro Extrifit
  • Beef Amino Hydro Extrifit

Beef Amino Hydro 24000, 325 Tableta

4.050 RSD
Sa PDV-om

extrifit logo

Beef Amino Hydro 24000 je vrhunski dodatak amino kiselina, napravljen od amino kiselina govedine farmaceutskog kvaliteta.

Količina
Rasprodato

Ovaj jedinstveni proizvod sadrzi izvanrednih 99% čistih amino kiselina, sto je takva koncentracija koju necete naci ni u jednom drugom slicnom proizvodu na danasnjem trzistu. Beef Amino Hydro 24000 je napravljen od enzimaticki hidrolizovanih amino kiselina iz prvoklasne govedine

.• Prve amino kiseline u tabletama sa sadrzajem proteina preko 98%.

• Prve hidrolizovane amino kiseline iz govedine.Beef Amino Hydro 24000 garantuje: odlican oporavak, zastitu misicne mase, stimulisanje rasta misica.

Mi koristimo najsavremeniju tehnologiju da bi napravili ovaj odlican proizvod: trostruko pre-presovanje.

Ovaj originalni metod je odgovoran za citavih 4000mg cistih amino kiselina u 2 tablete. Stavise, sadrzi samo 3,2% dodatnih sastojaka, sto je oko 10x manje nego sa bilo kojim drugim proizvodom amino kiselina na trzistu.. Svaka pojedinacna tableta sadrzi samo najcistije amino kiseline a uz to su znatno manje i lake za gutanje.

Sa Beef Amino Hydro 24000 vasi misici dobijaju samo najcistije amino kiseline iz prvoklasne govedine.

Posebne reference

beef amino sastav

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.