bcaa 12000
  • bcaa 12000

BCAA 12.000, 457gr

4.690 RSD
Sa PDV-om

Ultimate Nutrition

Ultimate BCAA 12.000 je vrhunska farmaceutska klasa, koja daje isti efekat kao veća doza jeftinijih nižerazrednih BCAA.

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

BCAA SA UKUSIMA!!!

Intenzivni treninzi izazivaju gubitak aminokiselina iz mišića. To je katabolizam – najveći neprijatelj mišićnog rasta i oporavka.

Uz glutamin, BCAA amino kiseline su prve koje "stradaju". Uzimanjem suplementa sa BCAA sprečava se katabolizam i pokreće izgradnja mišića još u toku samog treninga, kao i odmah nakon treninga.

BCAA takođe podstiču telo da troši masti a ne aminokiseline iz mišića, štedeći pri tomi i mišićni glikogen. BCAA odlažu i pojavu "centralnog zamora" i mentalnih kriza, omogućavajući maksimalne fizičke performanse tokom dugih i napornih treninga i takmičenja. Ultimate BCAA 12.000 je vrhunska farmaceutska klasa, koja daje isti efekat kao veća doza jeftinijih nižerazrednih BCAA.

Posebne reference

BCAA 12000 SASTAV

Pomešati jednu mericu (oko 7,6 gr) sa oko 200 ml vode ili vašeg omiljenog hladnog napitka. Za optimalne rezultate uzimati između obroka i odmah posle treninga. Za ozbiljne vežbače preporučujemo 2 merice po serviranju.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.