Arginin 5000 - 150 Kapsula

4.250 RSD
Sa PDV-om

L-arginin je uslovno esencijalna (esencijalna za decu i sportiste) aminokiselina neophodna za normalno funkcionisanje endokrine žlezde hipofize.

Količina
Rasprodato

Šta sadrže Arginine Mega Caps?

Porcija od 5 Arginine Mega Caps sadrži 5000 mg L-arginina (kao L-arginin hidrohlorida), plus samo komponente omotača kapsule (bez želatina) i sredstvo za oslobađanje. 150 kapsula po konzervi čini mesečnu zalihu.

Šta je arginin?

L-arginin je jedna od poluesencijalnih aminokiselina, što znači da se potrebe mogu samo delimično pokriti sopstvenom sintezom u telu. Posebno u fazama intenzivnog i napornog treninga, dodatni suplement sa dodatkom arginina stoga može nadoknaditi povećanu potrebu. L-arginin se koristi u telu kao prekursor azotnog oksida (NO). Azot monoksid (N0) je važna supstanca za prenos u telu, koja je uključena u dobro snabdevanje mišića hranljivim materijama i brzo uklanjanje zagađivača, na primer tokom treninga/takmičenja. Posebno u bodibildingu i treningu sa tegovima, suplementi arginina se često koriste za povećanje mišićne pumpe tokom treninga.

Zašto All Stars Arginine Mega Caps?

Kapsule se lako doziraju (1 g po kapsuli), lako se transportuju i gutaju. Sa 5000 mg po porciji, sadrži dobar deo arginina. Idealan dodatak za sledeći trening za izgradnju mišića i dobru pumpu. Koristite Mega Caps sa dovoljno tečnosti oko 30 minuta pre treninga.

Posebne reference

Uzmite 5 kapsula (1 porcija) 30 minuta pre treninga. Progutajte sa dovoljno tečnosti. Proizvod nije pogodan za decu i trudnice. Čuvati van domašaja male dece. Vodite računa o uravnoteženoj, raznovrsnoj ishrani i zdravom načinu života.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.