Aminotropin, 120 Kapsula

6.100 RSD
Sa PDV-om

Aminotropin predstavlja idealnu kombinaciju aminokiselina, labaratoriski balansiranu da deluje iz dva ugla pa praktično imate dva preparata u jednom:

Količina

All Stars aminotropin sa L-argininom i L-ornitinom

Važne aminokiseline u obliku kapleta, za lak transport i lako doziranje. Idealan dodatak za svakodnevnu upotrebu i za izgradnju mišića, zaštitu mišića i dobre pumpe tokom treninga.

Zašto su aminokiseline potrebne za mišiće?

Aminokiseline su najmanji gradivni blokovi proteina i posebno su uključeni u izgradnju i održavanje mišića.

BCAA (leucin, valin i izoleucin) su aminokiseline razgranatog lanca i telo ih ne može proizvesti. Zbog toga se moraju unositi kroz hranu i / ili suplemente. Oni su posebno važni za izgradnju i održavanje mišića i mogu se direktno obrađivati u mišiću. Kapleti takođe sadrže L-arginin, L-ornitin, L-citrulin i L-lizin. L-arginin je jedna od polu-esencijalnih aminokiselina. Ljudski organizam je u stanju da sam sintetiše ovaj prekursor azotnog oksida.

U fazama intenzivnog treninga za izgradnju mišića, međutim, treba voditi računa da ima dovoljno zaliha, jer potreba može premašiti samoproizvodnju. L-ornitin, takođe aminokiselina, uključen je u brojne metaboličke procese. Između ostalog, u telu se pretvara u citrulin i zajedno sa argininom podstiče oslobađanje hormona rasta. L-citrulin, zajedno sa L-argininom i L-ornitinom, igra važnu ulogu u ciklusu uree. L-lizin je takođeesencijalna aminokiselina i između ostalog se koristi u telu posebno za izgradnju mišića. Vitamini B6, biotin i pantotenska kiselina efikasno zaokružuju recept ove „Antikataboličke formule amino kiseline“.

Zašto All Stars aminotropin?

Naročito u intenzivnim, napornim fazama treninga, aminokiseline sadržane u aminotropinu mogu pomoći u optimizaciji performansi i podržati izgradnju / održavanje mišića. Kapsule za brzo oslobađanje, posebno razvijene za Aminotropin, brzo se rastvaraju, tako da su sastojci dostupni telu u vrlo kratkom roku.

Jedna porcija (6 kapsula) daje 8574mg visokokvalitetnih aminokiselina, od kojih su 4391mg BCAA. Ne sadrži ugljene hidrate ili masti. Kaplete za brzo oslobađanje treba uzimati oko treninga. U dane koji ne treniraju, aminotropin se takođe može uzimati pre / tokom doručka da bi se obogatila ponuda proteina. Uvek ga treba uzimati sa dovoljno tečnosti.

aminotropin

Specific References

aminotropin sastav

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija:

1 porcija (6 tab ) popiti sa dosta tečnosti 30-60 min pre treninga ili u dane pauze 1 porcija( 6 tab) ujutru .

Preporuka od strane proizvodjača:

1 porcija (6 tab ) popiti sa dosta tečnosti 30-60 min pre treninga , druga porcija ( 6 tab) odmah nakon treninga. U dane pauze ujutru 1 porcija ( 6 tab ) i uveče pred spavanje 1 porcija ( 6 tab).

 • Ne preporučuje se osobama koje su osetljive na neki od nekih sastojaka
 • Preporučene doze se nesmeju prekoračiti.
 • Dodatci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani
 • Osobe sa obolelim bubrezima trebaju da izbegavaju dodatke proteina. Ukoliko dodje do nezeljenih reakcija prekinuti sa upotrebom i konsultovati se sa lekarom
 • L Arginin moze da snizi krvni pritisak.
 • U retkim slučajevima proizvod može izazvati blage intestinalne( stomačne) smetnje.
 • Uzimanje L arginina može biti propraćeno pojavom herpes simplexa
 • Nije namenjeno osobama mladjim od 18 godina, osobama sa srčanim problemima, krvnim pritiskom , trudnicama , dojiljama ili ženama koje planiraju trudnoću.
 • Proizvod nije namenjen za dijegnozu ili lečenje bilo koje bolesti
 • Ukoliko dodje do pojave neželjenih rekacija prekinuti sa upotrebom preparata i potražiti savet lekara
 • U slučaju korišćenja preparata duže od 6 nedelja konsultovati lekara