Fitrade MUSCLE line

240 RSD
Sa PDV-om

Fitrade Muscle je nova generacija fitness pića s BCAA, L-glutaminom i L-argininom za podršku treningu i održavanju mišićne mase. Sadrži 3000 mg BCAA, 3000 mg L-glutamina i 2000 mg L-arginina po boci. Bez aspartama i bez šećera.

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

Osvežite se s posebnim kompleksom BCAA aminokiselina, L-glutamina i L-arginina uz ukus limuna, koji će vas vratiti u dane detinjstva kada su naše bake pripremale s domaćom recepturom popularna pića.

Zašto je bitno uzimati piće s BCAA, L-glutaminom i L-argininom?

Za maksimalne rezultate, pojačajte svoj trening uz jedinstvenu meru BCAA 8:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin) aminokiselina, koje će vam pružiti podršku kod održavanja i razvoja mišića. BCAA su ključne budući da čine oko 35% mišićnog tkiva i direktno se apsorbiraju u mišiće za razliku od drugih aminokiselina. L-glutamin pak dodatno potiče rast mišića i regeneraciju. L-arginin osigurava povećanu proizvodnju azot oksida i utiče na pojačanu cirkulaciju i dotok hranjivih supstanci u mišiće.

Niskokaloričan užitak i kod faza mršavljenja!

Fitrade Muscle napitak je bez šećera i aspartama, što ga čini idealnim ako pazite na kalorije ili gubitak kilograma. Bez dodatih boja i s dodatkom stevije zadovoljava visoke standarde proizvodnje. Takođe je idealan za profesionalne sportiste i atletičare, jer je DOPING FREE.

Za rast i regeneraciju mišića

Ukus limuna

3000 mg BCAA po boci

3000 mg L-glutamina po boci

2000 mg L-arginina po boci

33,6 kcal po boci

Bez aspartama

GMO FREE

DOPING FREE

Kapacitet: 1 L

Posebne reference

Mineralna voda, L-glutamin, regulator kiselosti (limunska kiselina), L-leucin, L-arginin, arome, L-izoleucin, L-valin, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), stabilizatori (arapska guma, esteri glicerola, drvene smole), zasladjivači (sukraloza, steviol glikozidi).

Napomena: Bez glutena. Bez šećera. Sa stevijom. Doping free. Bez dodatih boja. Piti hladno.

Popiti kod bilo koje faze treninga

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.